A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Пройшов кущовий семінар для платників податків Тячівського району

Дата: 18.05.2017 08:31
Кількість переглядів: 1208

Напередодні, у м. Тячів, пройшов кущовий семінар для платників податків. Актуальні практичні питання податкового адміністрування, зміни до пенсійного законодавства, зміни у нарахуванні лікарняних, зміни у трудовому законодавстві для платників Тячівського району  роз’яснювали фахівці ГУ ДФС у Закарпатській області, АППУ України в Закарпатській області, обласного управління Пенсійного фонду, відділення Закарпатської Дирекції ФДС ВТН, відділу управління Держпраці у Закарпатській області.

Відкривав семінар начальник ДПІ у Тячівському районі ГУ ДФС у Закарпатській області Ілля Матьола, який сказав: «В основі проведення нашого розширеного семінару є відкриті партнерські відносини, які є запорукою донесення до платників правильного, з точки зору законодавства, внесення змін у різні законодавчі акти, розгляд яких буде обговорюватись на даний момент».  Очільник інспекції зауважив, що фіскальна служба постійно взаємодіє з представниками бізнесу, налагоджує ефективний діалог, покращує надання сервісних послуг.

Під час семінару учасники почули ряд актуальних роз’яснень від фахівців, а також отримали відповіді на свої запитання.

Зокрема, про зміни до Податкового кодексу України з податку на прибуток, податку на додану вартість роз’яснювала начальник відділу комунікацій управління організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області Алла Дацюк.

Голова Ради ТВ ВГО «Асоціація платників податків України» Марта Волощук розповіла про зміни у загальній та спрощеній системі оподаткування.

Про зміни до Пенсійного законодавства поінформувала платників начальник обласного управління Пенсійного фонду Алла Пентек.

Начальник відділення Закарпатської Дирекції ФДС ВТН Богдан Савицький роз’яснював зміни у нарахуванні лікарняних.

Щодо актуальних змін у трудовому законодавстві виступив  начальник відділу управління Держпраці у Закарпатській області Ярослав Кальницький.

На кінець семінару Ілля Матьола побажав учасникам заходу натхнення у реалізації власних задумів та ініціатив, невичерпної енергії та впевненості у власних силах.

За матеріалами ДПІ у Тячівському районі



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь