A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

«Закарпаттю – чисте довкілля»

Дата: 03.04.2017 14:58
Кількість переглядів: 1078

  Фото без опису1 квітня, керівництво, працівники, депутатський корпус, члени виконавчого комітету Тячівської міської ради організували «весняну толоку» на території міста Тячів. До робіт з благоустрою всі взялися із чималим ентузіазмом: якщо працювати, то старанно!

    Найперше трудівники висадили декілька дерев – плакучої верби у сквері «Вибери мене» та навели тут чистоту. Інша частина міськрадівців та депутатів направилася прибирати вулицю Армійську, котру обабіч очистили від сміття та різного непотребу, яке викидають громадяни прямо із автівок. Працювали на славу, і очистили від непотребу та сміття частину вулиці Армійської (від АЗС OКKO до АЗС JPG): Тячівський міський голова Іван Ковач, заступники міського голови Іван Клебан та Тіберій Мийсарош, секретар ради Іван Крічфалушій, депутати міськради – Олександр Гайдош, Едіта Петер, Василь Манзюк, Іван Феєр, Іван Манзюк, Володимир Гапун, Василь Дудла та члени виконавчого комітету – Роберт Ердив, Петро Мацола, Іван Мельник.

До речі, інші працівники міської ради та управління освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту добросовісно облагороджували території міської ради, де тепер затишно і чисто.

     Загалом, суботник у Тячеві пройшов організовано, і в результаті виконано основне завдання – наведено благоустрій на території міста та озеленено сквер. Цього ж дня акцію з благоустрою проведено і в населених пунктах об’єднаної громади – Тячівці, Руському Полі, Лазах та Округлій.

Іванна Фіцай



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь