A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

В Тячівській ОТГ в період карантину будуть контролювати ціни на продукти та найнеобхідніші медикаменти

Дата: 01.04.2020 10:16
Кількість переглядів: 1512

Спеціалісти Тячівської міської ради з 1-го квітня будуть моніторити ціни продуктів харчування та найнеобхідніших медикаментів. Реалізатори повідомлені про необхідність щоденної подачі інформації спеціалістам міськради щодо цін.

Тим жителям громади, хто в період надзвичайної ситуації зіштовхнувся з фактами різкого підняття цін пропонується заповнити форму, долучити підтверджуючі документи (фото вітрини, скани чеків, квитанції тощо) і надіслати нам. Процедура займе кілька хвилин.


Довідка:

Даний захід здійснюється на виконання пункту 17 протокольного рішення засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Закарпатської облдержадміністрації від 26 березня 2020 року №3, а також з метою недопущення ажіотажного попиту та спекулятивного підвищення цін на основні соціально значущі товари та наявність їх у роздрібній мережі та на ринках, де здійснюється оптова торгівля продовольчими товарами.

Антимонопольний комітет України задекларував намір контролювати випадки необґрунтованого підвищення цін реалізаторами продуктів харчування, засобів індивідуального захисту, лікарських засобів тощо. Якщо суб’єкт господарювання не може довести, що підвищення цін на товар є виправданим та не є результатом змови або зловживання монопольним становищем - за рішенням органів комітету такий суб’єкт нестиме відповідальність.

Також у разі фіксації зазначеного порушення громадяни можуть звернутися до Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за телефоном (0312) 64-13-88 або електронною поштою uz@amcu.gov.ua.

У формі необхідно вказати свої дані, найменування магазину, де придбали товар та його адресу, ціну на нього, торгову марку. Аби підтвердити звернення, необхідно прикріпити до форми чек.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь