A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

У Тячеві надаватиметься послуга «Шлюб за добу»

Дата: 03.01.2018 16:11
Кількість переглядів: 2277

Ініціатива запровадження пілотного проекту щодо державної реєстрації  «шлюбу за добу» в місті Тячів належить міському голові Івану Івановичу Ковачу.  Тож, після здійснення окремих процедурних питань, згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року №812-р,  до цього пілотного проекту включено і місто Тячів/

Місцем  проведення державної реєстрації «Шлюбу за добу» є спортивна арена по вулиці Вайди, 15 у м.Тячів.

Наразі  адміністрацією закладу здійснюються організаційні моменти з облаштування місця проведення державної реєстрації шлюбу, тобто:  придбання та встановлення весільної арки,  банера з логотипом  «шлюб за добу» для фото-зони,  меблів та килимової доріжки.  

Для надання послуги з організації проведення державної реєстрації шлюбу організатором, тобто  - Тячівським міським комунальним закладом «Спортивні арени»,  укладається договір із заявниками.  Після цього організатор подає до органу ДРАЦС заявку, копію укладеного договору про надання  відповідних послуг та документи про сплату державного мита і платних послуг, які надаються органом ДРАЦС/

Державна реєстрація проводиться уповноваженим працівником органу ДРАЦС у строк, визначений заявниками, у тому числі в день подання відповідної заявки. Наразі обов’язковим є проведення працівниками органу ДРАЦС перевірки відомостей про заявників, зазначених у договорі про надання послуг, та реєстрація шлюбу  в порядку, визначеному чинним законодавством.

Послуги з організації проведення церемонії «Шлюб за добу»  надаватимуться організатором відповідно до переліку та тарифів на послуги, затверджених виконкомом Тячівської міської ради.

Перелік містить послуги, які надаються органом ДРАЦС, а саме: проведення державної реєстрації шлюбу за межами органу ДРАЦС у будні дні, а також - у вихідні та святкові; державне мито.

Серед послуг, які надаватимуться організатором,  до кошторису включено оренду приміщення, використання весільних атрибутів, озвучення. Загальна вартість таких послуг складатиме 1850 грн.85 коп. у будні дні та 3000 грн. 85 коп. у вихідні та святкові дні. Учасники АТО, особи з числа дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування сплачуватимуть  лише вартість послуги , до якої входить державне мито – 0,85 коп. та обряд державної реєстрації шлюбу державним реєстратором за межами органу державної реєстрації актів цивільного стану – 850 гривень.

Також є можливість організації надання супутніх платних послуг, зокрема: музичного супроводу від тріо «VIOLA», послуг фото- та  відео- оператора, кава-брейк, тощо.  Але все це за бажанням замовників.   

Згідно з рішенням виконкому Тячівської міської ради  перша  церемонія «Шлюб за добу» у місті Тячів проводитиметься безкоштовно та  за участю представників Головного управління юстиції у Закарпатській області. Тож, бажаючих швидко одружитися, запрошуємо до співпраці. Найголовніше, щоб рішення наречених  було  спільним і виваженим, а  подружнє життя - багатим на щастя, радість та любов.

Керуюча справами (секретар виконкому)

Тячівської міської ради                                                                                                         Решетар О.В.

 

P.S.Для більш детальної інформації та замовлення послуги телефонуйте: 3-30-47


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь