A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Тячів відвідала делегація Краловеградецького краю Чехії

Дата: 16.05.2017 16:58
Кількість переглядів: 1190

Сьогодні, 16 травня 2017 року, в рамках програми по співпраці між Закарпаттям (Тячів) та Краловеградецьким краєм (проект"Богемія - Менчул") Тячів відвідала делегація Краловеградецького краю Чехії. Делегацію представляли:  інж. Алеш Цабіцар - заступник губернатора Краловеградецького краю з питань медицини та охорони здоров.я, інж. Роман Кліма - відділ регіонального розвитку, Тереза Никлічкова - перший секретар губернатора, Івана Томкова - відділ канцелярії губернатора з міжнародних питань, Наталія Доценко - голова Регіонального українського товариства Східної Чехії, Сергій Доценко - член товариства, координатор Проекту по співпраці Краловеградецького краю та Тячівського району, Артем Доценко - член товариства, перекладач.

У залі засідань Тячівської міської ради поважних візитерів зустріли на високому організаційному рівні: представлено презентації про місто Тячів та села Тячівської об’єднаної громади – Тячівку, Руське Поле, Лази. Після ознайомлення з історією нашого краю гості відвідали Тячівський ДНЗ №1, де їх люб’язно зустріла завідувач Прінц Т.А.

Члени делегації стали бажаними гостями і в Тячівській районній лікарні №1. Головний лікар Яринич Ф.М. та начальник ВОЗ Тячівської РДА Фабрицій І.І. провели для гостей екскурсію лікарнею.

В 3-денній програмі перебування делегації в Тячівському районі передбачено візити і в інші установи нашої Тячівської ОТГ (слідкуйте за новинами на нашому сайті), та результатом цього візиту повинно бути підписання Меморандуму про співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь