A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

2021 рік

Головний розпорядник коштів - Тячівська міська рада (04053766)

  

Назва предмета закупівлі та посилання на закупівлю

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Розмір бюджетного призначення

Очікувана вартість предмета закупівлі, грн

Газове паливо» (газ природний для потреб адміністративних будівель Тячівської міської об'єднаної територіальної громади

У зв’язку з виникненням нагальної потреби здійснити закупівлю відповідно до частини 4, визначеної пунктом 3 статті 40 Закону України «Про публічні закупівлі» з підстави оскарження прийнятого рішення, дій чи бездіяльності замовника щодо триваючого тендера після оцінки тендерної пропозиції учасників за процедурою відкритих торгів Тячівською міською радою Закарпатської області застосовується переговорна процедура закупівлі в обсязі, що не перевищує 20 відсотків від очікуваної вартості 290 000,00 (двісті дев’яносто тисяч гривень 00 коп.) тендера, що оскаржується за предметом закупівлі: код ДК 021:2015 - 09120000-6 «Газове паливо» (газ природний для потреб адміністративних будівель Тячівської міської об'єднаної територіальної громади) за ідентифікатором закупівлі UA-2020-12-09-000086-c

58000,00

58000,00

Послуги розподілу електричної енергії для потреб адміністративних будівель та вуличного освітлення населених пунктів Тячівської міської об'єднаної територіальної громади

Згідно Закону України «Про ринок електричної енергії» розподіл електричної енергії – це діяльність із транспортування електричної енергії від електроустановок виробників електричної енергії або електроустановок оператора системи передачі мережами оператора системи розподілу, крім постачання електричної енергії. Послуги з розподілу електричної енергії надають оператори систем розподілу (суб’єкти природних монополій) за тарифами, які встановлюють НКРЕКП. Відповідно до постанови НКРЕКП від 13.11.2018 №1415 «Про видачу ліцензії з розподілу електричної енергії та анулювання ліцензій з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами і постачання електричної енергії за регульованим тарифом» ПрАТ "Закарпаттяобленерго» отримало ліцензію на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії у межах місць провадження господарської діяльності, а саме на території Закарпатської області в межах розташування системи розподілу електричної енергії, що перебуває у власності ПрАТ " Закарпаттяобленерго», та електричних мереж інших власників, які приєднані до мереж ліцензіата ( з якими укладені відповідні договори згідно з законодавством). ПрАТ " Закарпаттяобленерго» входить до ліцензійного реєстру Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що оприлюдненого на офіційному сайті НКРЕКП http://www.nerc.gov.ua, а також до реєстру суб’єктів природних монополій, які провадять господарську діяльність у сфері енергетики станом , що оприлюдненого на офіційному сайті НКРЕКП http://www.nerc.gov.ua. Відповідно до п. 2 ч. 2 ст. 35 Закону України «Про публічні закупівлі» переговорна процедура закупівлі застосовується замовником як виняток, зокрема у разі відсутності конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи. Таким чином, враховуючи зазначене, послуги з розподілу електричної енергії на території Закарпатської області в межах розташування системи розподілу електричної енергії можуть бути надані лише ПрАТ " Закарпаттяобленерго».

970000,00

970000,00

Реконструкція водозабору та споруд очищення води з р. Тиса потужністю 2400 м³ добу для питних та господарсько-побутових потреб м.Тячів

Споруди водозабору міста Тячів розташовані у східній частині міста у безпосередній близькості від річки Тиса, яка є основним джерелом водопостачання.

У 1994 році розпочато будівництво станції ІІ-го підйому водозабору, замовником якого було Закарпатське обласне управління житлово-комунального господарства. Через брак фінансування роботи не були завершені.

Паводком 1998 року водозабір був практично зруйнований і потребував негайного відновлення.

Після паводку 1998 року проведено частковий ремонт і відновлено водопостачання міста.

У 2010 році по Державній програмі України «Питна вода» розпочато реконструкцію станції І-го підйому водозабору. Замовником проектно-кошторисної документації було Комунальне підприємство Закарпатської обласної ради «Будкомплектторг». Реконструкцію не завершено у зв’язку з припиненням фінансування вказаної програми.

Станом на сьогодні попередньо розпочаті роботи по реконструкції двох станцій підйому не завершені, існуючі конструкції водозабору застарілі, потребують демонтажу та негайної реконструкції.

Господарсько-питне водопостачання населення міста Тячів здійснюється з поверхневого водозабору, річки Тиса. Сезонні повені та екологічний стан річки щороку погіршується. Хімічний та мікробіологічний склад води постійно коливається. Існуючі системи водозабору не спроможні забезпечити якість очищеної води та стабільний графік подачі.

Водопостачання міста Тячів перебуває у критичному стані, і у будь-який момент може виникнути непоправна, катастрофічна ситуація! На сьогодні розроблено проект «Реконструкція водозабору та споруд очищення води  р. Тиса потужністю 2400 м3/добу для питних та господарсько-побутових потреб  м.Тячів».

Номер експертного висновку №0031-2547-20/УЕГ/А від 10.08.20 р.

Загальна кошторисна вартість реконструкції складає 56 млн. грн.

Очікуваний термін реалізації проекту 2020 – 2021 р.р.

Актуальність проекту полягає у необхідності доведення показників забруднення питної води до нормативів ДержСанПіНу для забезпечення населення якісною питною водою.

Інноваційність проекту полягає у застосуванні новітніх технологій водопідготовки та матиме економічний ефект завдяки малій енергоємності під час роботи станції очищення води і зниженню кількості обслуговуючого персоналу, що суттєво зменшить витрати на електроенергію і оплату праці.

Реконструкція систем водопостачання та підвищення якості питної води сприятиме збереженню здоров’я містян. Значно покращить умови і комфортність проживання у Тячеві та зменшить потенційну загрозу ускладнення санітарно-епідеміологічної ситуації.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки з Державного фонду регіонального розвитку України (ДФРР) у співфінансуванні з Тячівською міською радою Закарпатської області відповідно до плану заходів з реалізації стратегії регіонального розвитку та  технічного завдання на 2021-2023 роки  «Забезпечення населення області питною водою».

Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 53 150 044,00 гривень.

Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі».

   При визначенні очікуваної вартості використовуємо зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 53 232 933,00 грн. (експертний звіт від 10.08.2020 р. №0031-2547-20/УЕГ/А).

    Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ і склала      51 908 538,60.

51908538,60

51908538,60

Поточний середній ремонт місць паркування автомобілів (в'їзд з вулиці Ерделі до приймального відділення) Тячівської районної лікарні Тячівської міської ради по вул. Нересенська, 52 в м. Тячів Закарпатської області

Благоустій території

913798,39

913798,39

Поточний середній ремонт місць паркування автомобілів (в'їзд з вулиці Ерделі до приймального відділення) Тячівської районної лікарні Тячівської міської ради по вул. Нересенська, 52 в м. Тячів Закарпатської області

Благоустій території

913798,39

913798,39

Поточний середній ремонт місць паркування автомобілів (в'їзд з вулиці Ерделі до приймального відділення) Тячівської районної лікарні Тячівської міської ради по вул. Нересенська, 52 в м. Тячів Закарпатської області

Благоустій території

913798,39

913798,39

Поточний середній ремонт дорожнього покриття ділянки вулиці Армійська у м.Тячів

Благоустій території

15658000,00

15658000,00

Поточний середній ремонт дорожнього покриття ділянки вулиці Незалежності у м.Тячів

Благоустій території

21822000,00

21822000,00

Поточний середній ремонт кругової розв’язки на перехресті вулиць Чехова – Робітнича – Лазівська в м. Тячів Тячівського району», код ДК 021:2015: 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»)

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Поточний середній ремонт кругової розв’язки на перехресті вулиць Чехова – Робітнича – Лазівська в м. Тячів Тячівського району» (код 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»).

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-06-10-011839-b

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 2 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік: 3 348 453,65 гривень.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 3604,957 тис. грн.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості використовуємо експертну оцінку щодо розгляду кошторисної частини проектної, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 3604,957 тис. грн., у тому числі: будівельні роботи – 2892,745 тис.грн.; інші витрати – 712,212 тис. грн. Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ.

3348453,65

334853,65

Поточний середній ремонт кругової розв’язки на перехресті вулиць Незалежності – Чехова – Кошута в м.Тячів Тячівського району», код ДК 021:2015: 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»)

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Поточний середній ремонт кругової розв’язки на перехресті вулиць Незалежності – Чехова – Кошута в м. Тячів Тячівського району», код ДК 021:2015: 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»).

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-06-10-010522-b

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 2 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік: 2 820 094,8 грн з ПДВ.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 2959815,00 грн.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості використовуємо експертну оцінку щодо розгляду кошторисної частини проектної, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 2959,815 тис.грн., у тому числі: будівельні роботи – 2364,356 тис.грн.; інші витрати - 595,459 тис. грн. Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ.

2820094,80

2820094,80

Принтер Toppan CP500 з безконтактним енкодером

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): товару код ДК 021:2015-30230000-0 Комп’ютерне обладнання (Принтер Toppan CP500 з безконтактним енкодером) – 1 штука.

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-06-15-013093-b

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреби Тячівської міської ради для Центру надання адміністративних послуг у м. Тячів (далі – ЦНАПу) закупівлі за кодом ДК 021:2015 - 30230000-0 - Комп'ютерне обладнання (Принтер Toppan CP500 з безконтактним енкодером) – 1 штука, для оформлення та видачі посвідчень водія і реєстрації транспортних засобів,  вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 № 523 “Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг” з метою вжиття заходів щодо запровадження надання послуг із державної реєстрації транспортних засобів і видачі посвідчень водія через центри надання адміністративних послуг.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік:

- Державний бюджет України (Субвенція з державного бюджету місцевому бюджету на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг) – 184 800,00 гривень;

- Місцевий бюджет (Кошти місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області) – 19 200,00 гривень.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області та Субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 204,00 тис. грн.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Відповідно до наданих повноважень, ТОВ “КОМПАНІЯ ’’ТОППТЕК” є єдиним вітчизняним виконавцем послуг з поставки, технічного обслуговування та ремонту принтерів TOPPAN СР500, включаючи розробку та оновлення програмного забезпечення, та згідно з проведеним аналізом предмету закупівлі, виявилось що дана закупівля знаходиться у розділі з неконкурентних закупівель і єдиним постачальником на території України є учасник ТОВ "КОМПАНІЯ ТОППТЕК". Відтак очікувана вартість обгрутовується аналізом ринку закупівлі за даним предметом (https://clarity-project.info/edr/39342787/history/prozorro ).

204000,00

204000,00

Розробка проектно-кошторисної документації, стадія РОБОЧА ДОКУМЕНТАЦІЯ "Реконструкція водозабору та споруд очищення води р.Тиса потужністю 2400 м3/добу для питних та господарсько-побутових потреб м.Тячів»

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): робота з розробки проектно-кошторисної документації стадії «Робоча документація» по об'єкту «Реконструкція водозабору та споруд очищення води р.Тиса потужністю 2400 м3/добу для питних та господарсько-побутових потреб м.Тячів» відповідно частини 1 статті 40 Закону України «Про публічні закупівлі» /зі змінами/.

код ДК 021:2015 - 71320000-7 Послуги з інженерного проектування.

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-06-15-011826-b

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до технічного завдання Замовника. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання погоджене в процесі переговорів.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021-2022 роки: 980 889,25 грн з ПДВ (Дев’ятсот вісімдесят тисяч вісімсот вісімдесят дев’ять грн.. 25 коп. з ПДВ).

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 980 889,25 грн.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі».

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЮНІЛОС-УКРАЇНА" є власником авторських майнових прав на літературний письмовий твір «Проект «Реконструкція водозабору та споруд очищення води р.Тиса потужністю 2400 м3/добу для питних та господарсько-побутових потреб м.Тячів» шифр 73-270-19» Свідоцтва про реєстрацію авторського права на твір від 28 квітня 2021 року №104308, видане на підставі Рішення про реєстрацію авторського права на твір Національного органу інтелектуальної власності ДП Український інститут інтелектуальної власності» (УКРПАТЕНТ) за заявкою від 15 квітня 2021 року №с202102426; керуючись ст.ст. 433, 435, 437, 440 Цивільного кодексу України, ст.ст. 8, 24, 27, 29, 30 Закону України «Про архітектурну діяльність», Законом України «Про авторське право і суміжні права» Замовник приймає рішення про застосування переговорної процедури закупівлі творів мистецтва або закупівлі, пов'язаної із захистом прав інтелектуальної власності, або укладення договору про закупівлю з переможцем архітектурного чи мистецького конкурсу відповідно до абзацу 2 пункту 2 частини 2 статті 40 Закону України «Про публічні закупівлі», тобто, як закупівлю робіт, що можуть бути виконані виключно певним суб’єктом господарювання, пов’язаних із захистом прав інтелектуальної власності.

980889,25

980889,25

Поточний середній ремонт внутрішніх проїздів до багатоквартирних будинків по вулиці Шапошнікова №4 в м.Тячів Тячівського району», код ДК 021:2015: 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»)

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Поточний середній ремонт внутрішніх проїздів до багатоквартирних будинків по вулиці Шапошнікова №4 в м. Тячів Тячівського району», код ДК 021:2015: 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»).

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-06-16-007512-b

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 2 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік: 463 882,35 грн. грн з ПДВ.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 463 882,35 грн.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості використовуємо інвестиційний кошторис. Очікувана вартість робіт розрахована за зведеним кошторисним розрахунком вартості об’єкта з урахуванням ПДВ.

463882,35

463882,35

Поточний середній ремонт внутрішніх проїздів від багатоквартирних будинків по вулиці Шапошнікова №4 до будинку по вулиці Незалежності №28 в м. Тячів Тячівського району», код ДК 021:2015: 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»)

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Поточний середній ремонт внутрішніх проїздів від багатоквартирних будинків по вулиці Шапошнікова №4 до будинку по вулиці Незалежності №28 в м. Тячів Тячівського району», код ДК 021:2015: 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»).

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-06-17-002524-b

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 2 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік: 868 815,75 грн з ПДВ.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 868 815,75 грн.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості використовуємо інвестиційний кошторис. Очікувана вартість робіт розрахована за зведеним кошторисним розрахунком вартості об’єкта з урахуванням ПДВ.

868815,75

868815,75

Поточний середній ремонт внутрішніх проїздів до багатоквартирних будинків по вулиці Незалежності №54-28 в м.Тячів Тячівського району», код ДК 021:2015: 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»)

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Поточний середній ремонт внутрішніх  проїздів до багатоквартирних будинків по вулиці Незалежності №54-28 в м. Тячів Тячівського району», код ДК 021:2015: 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»).

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-06-22-001011-c.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 2 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік: 696 552,90 грн. з ПДВ.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 696 552,90 грн.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості використовуємо інвестиційний кошторис. Очікувана вартість робіт розрахована за зведеним кошторисним розрахунком вартості об’єкта з урахуванням ПДВ.

696552,90

696552,90

Поточний середній ремонт внутрішніх проїздів до багатоквартирних будинків по вулиці Незалежності №48-52 в м. Тячів Тячівського району», код ДК 021:2015: 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»)

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Поточний середній ремонт внутрішніх проїздів до багатоквартирних будинків по вулиці Незалежності №48-52 в м. Тячів Тячівського району», код ДК 021:2015: 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»).

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-06-18-005670-c.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 2 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік: 794 007,15 грн з ПДВ.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 794 007,15 грн.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості використовуємо інвестиційний кошторис. Очікувана вартість робіт розрахована за зведеним кошторисним розрахунком вартості об’єкта з урахуванням ПДВ.

794007,15

794007,15

ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 – «Капітальний ремонт елементів благоустрою території прилеглої до тенісних кортів по вул.Гагаріна, 4 в м.Тячів Тячівського району» (ДК 021:2015: 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація)

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 – «Капітальний ремонт елементів благоустрою території прилеглої до тенісних кортів по вул.Гагаріна, 4 в м.Тячів Тячівського району» (ДК 021:2015: 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація).

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-06-23-010060-c

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 8 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік: 6 119 279,00 грн з ПДВ.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 5 828 271,30 грн.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості використовуємо позитивний експертний звіт щодо розгляду проектної документації на будівництво в частині міцності, надійності та довговічності об’єкта будівництва та її кошторисної частини за робочим проектом «Капітальний ремонт елементів благоустрою території прилеглої до тенісних кортів по вул.Гагаріна, 4 в м.Тячів Тячівського району». кошторисної частини проектної, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 2959,815 тис.грн., у тому числі: будівельні роботи – 3468,980 тис.грн.; устаткування – 1416,656 тис. грн.., інші витрати - 1233,343 тис. грн. Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ

5828271,30

5828271,30

ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 – «Капітальний ремонт елементів благоустрою території прилеглої до тенісних кортів по вул.Гагаріна, 4 в м.Тячів Тячівського району» (ДК 021:2015: 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація)

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 – «Капітальний ремонт елементів благоустрою території прилеглої до тенісних кортів по вул.Гагаріна, 4 в м.Тячів Тячівського району» (ДК 021:2015: 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація).

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-06-23-010060-c

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 8 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік: 6 119 279,00 грн з ПДВ.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 5 828 271,30 грн.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості використовуємо позитивний експертний звіт щодо розгляду проектної документації на будівництво в частині міцності, надійності та довговічності об’єкта будівництва та її кошторисної частини за робочим проектом «Капітальний ремонт елементів благоустрою території прилеглої до тенісних кортів по вул.Гагаріна, 4 в м.Тячів Тячівського району». кошторисної частини проектної, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 2959,815 тис.грн., у тому числі: будівельні роботи – 3468,980 тис.грн.; устаткування – 1416,656 тис. грн.., інші витрати - 1233,343 тис. грн. Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ.


5828271,30


5828271,30

ДК 021:2015 - 45240000-1 — Будівництво гідротехнічних об’єктів ("Реконструкція лівобережної водозахисної дамби р.Теребля в с.Руське Поле, Тячівського району, Закарпатської області")

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015 - 45240000-1 — Будівництво гідротехнічних об’єктів ("Реконструкція лівобережної водозахисної дамби р.Теребля в с.Руське Поле, Тячівського району, Закарпатської області").

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-07-19-009704-b

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 3 до Тендерної документації, Клас наслідків (відповідальності СС2).

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області та Державного бюджету.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 152 919 932,55 грн. з ПДВ.

7. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості використовуємо позитивний експертний звіт щодо розгляду проектної документації на реконструкцію в частині міцності, надійності та довговічності об’єкта будівництва та її кошторисної частини за робочим проектом «Реконструкція лівобережної водозахисної дамби р.Теребля в с.Руське Поле, Тячівського району, Закарпатської області», кошторисної частини проектної документації, згідно якої загальна кошторисна вартість будівництва складає 157 782,175 тис.грн. без ПДВ.

Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ

152919932,55

152919932,55

ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 – «Капітальний ремонт елементів благоустрою території прилеглої до тенісних кортів по вул.Гагаріна, 4 в м.Тячів Тячівського району» (ДК 021:2015: 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація)

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 – «Капітальний ремонт елементів благоустрою території прилеглої до тенісних кортів по вул.Гагаріна, 4 в м.Тячів Тячівського району» – 1 робота.

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-07-27-007909-b

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 8 до Тендерної документації, Клас наслідків (відповідальності СС1).

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021-2022 роки: 5 828 271,30 грн з ПДВ.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області та Державного бюджету.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 6 119 279,00 грн. з ПДВ.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості використовуємо позитивний експертний звіт щодо розгляду проектної документації на реконструкцію в частині міцності, надійності та довговічності об’єкта будівництва та її кошторисної частини за робочим проектом «Капітальний ремонт елементів благоустрою території прилеглої до тенісних кортів по вул.Гагаріна, 4 в м.Тячів Тячівського району», кошторисної частини проектної документації, в тому числі (без ПДВ):

будівельні роботи – 3468980,00 грн.;

устаткування – 1416956, 00 грн.;

інші витрати – 1233343,00 грн.

Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ.

5828271,30

5828271,30

16700000-2 Трактори (Трактор Беларус-82.1 (або еквівалент)

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2021 - 16700000-2 Трактори (Трактор Беларус-82.1 (або еквівалент).

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-08-13-010056-a .

4. Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» а саме п7 ч1 статті 30: «організація благоустрою населених пунктів, залучення на договірних засадах з цією метою коштів, трудових і матеріально-технічних ресурсів підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, а також населення; здійснення контролю за станом благоустрою населених пунктів, організації озеленення, охорони зелених насаджень і водойм, створення місць відпочинку громадян» входить до повноважень органів місцевого самоврядування, і для реалізації даного повноваження здійснюється закупівля спеціальної техніки, для підтримки благоустрою міста.

Закупівля спеціального технічного обладнання ( а саме Трактора) для потреб громади, дозволяє швидко та ефективно вирішувати громадські потреби, такі як прибирання вулиць, що в свою чергу дає такі переваги:

1 підвищення ефективності та мінімізація людського ресурсу потрібного для реалізації завдання;

2 підвищення швидкості виконання поставлених задач в порівнянні з залученням працівників;

3 економія грошових коштів під час здійснення кожної роботи в порівнянні з залученими працівниками.

Проаналізувавши особливості робіт, для виконання яких, здійснюється закупівля спеціального обладнання (трактора) та оглядово дослідивши ринок, було прийнято рішення вибрати саме передбачені технічні характеристики (або не гірші), оскільки техніка з даними характеристиками повинна максимально ефективно забезпечити громадські потреби в сфері, для якої вона залучається.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреби Замовника відповідає наступним вимогам:

Технічні вимоги Замовника

Трактор Беларус-82.1 (або еквівалент)

Рік випуску, технічний стан: 2020 або 2021 роки випуску, новий, який не був в експлуатації

Екологічний стандарт: не нижче рівня Stage II

Тип двигуна: дизель з безпосереднім впорскуванням палива

Потужність двигуна, кВт (к.с.): не менше 59,6 (81)

Число циліндрів, шт.: 4

Муфта зчеплення: суха, однодискова

Коробка передач: механічна, ступінчаста

Число передач (вперед/назад): не менше 18/4

Передній міст: розрізна, розсувна балка

Вал відбору потужності: задній

Гідронавісна система: універсальна, роздільно-агрегатна з висотним регулюванням

Вантажопідйомність заднього навісного обладнання на осі підвісу, кг: не менше 3200

Довжина загальна, мм: не більше 4120

Ширина (по кінцях полуосей задніх коліс), мм: не більше 1970

Висота по кабіні, мм: не більше 2800

База трактора, мм: не більше 2450

Маса експлуатаційна, кг: не більше 4000

Колісна формула: 4х4

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік:  510 000,00 грн.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до потреби замовника у товарі та аналізу ринку товарів на території Укаїни.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 510 000,00 грн.

510000,00

510000,00

Поточний ремонт провулку Володимирський м. Тячів. Коригування», код ДК 021:2015: ДК 021:2015 - 45230000-8 - Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»)

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Поточний ремонт провулку Володимирський м. Тячів. Коригування», код ДК 021:2015: ДК 021:2015 - 45230000-8 – Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»).

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-08-28-008697-a.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 2 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік: 400 424,00 грн. з ПДВ.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 383 494,70 грн.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості взято за основу затверджений замовником кошторисний розрахунок, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 383 494,70 грн. з ПДВ. Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ.

383494,70

383494,70

Капітальний ремонт вул.Миру, км 0+000 - км 0+650 в с. Лази Тячівського району», код ДК 021:2015: 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Капітальний ремонт вул.Миру, км 0+000 - км 0+650 в с. Лази Тячівського району», код ДК 021:2015: 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»).

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-08-31-008155-a.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 2 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік: 2 033 382,00 грн.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 1 904 877,6  грн.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості взято за основу затверджений замовником кошторисний розрахунок, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 2 033 382,00  грн. з ПДВ відповідно до затвердженого позитивного експертного висновку №07-0142 від 06 квітня 2020 року. Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ.

1904877,60

1904877,60

Трактор Беларус-82.1 (або еквівалент)

Для забезпечення виконання покладених завдань на ТЯЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ в частині підтримання благоустрою території Тячівської міської ради в належному санітарному стані та для задоволення інших потреб, керуючись вартісними межами, визначеними статтею 3 Закону України «Про публічні закупівлі» (зі змінами ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ двічі провела конкурентні процедури закупівель, а саме: процедуру Відкритих торгів, щодо закупівлі у 2021 році Трактор Беларус-82.1 (або еквівалент).

За результатами оголошення відкритих торгів та Рішення уповноваженої особи Протокол №85 від 13.08.2021 року – було прийнято рішення про проведення процедури закупівлі відкриті торги та оголошено закупівлю UA-2021-08-13-010056-a, Проте станом на 29.08.2021 року 00:00 год. було подано менше двох пропозицій, – торги були відмінені.

Тому 28.08.2021 року уповноваженою особою знову було прийнято рішення №86 про проведення процедури закупівлі відкриті торги та оголошено нову закупівлю UA-2021-08-29-000344-a. Проте знову ж таки станом на 14.09.2021 року 00:00 год. було подано менше двох пропозицій, – тому торги знову були відмінені.

Враховуючи ті обставини, що Замовником було відмінено дві процедури закупівлі за предметом код ДК 021:2015 - 16700000-2 Трактори (Трактор Беларус-82.1 (або еквівалент) через відсутність достатньої кількості учасників, уповноваженою особою було прийнято рішення застосувати, як виняток, переговорну процедуру закупівлі, відповідно до п.1 ч.2 статті 40 Закону України «Про публічні закупівлі» №922-VIII від 25.12.2015 року..

Документи, що підтверджують наявність умов застосування переговорної процедури закупівлі:

Звіт про результати проведення процедури закупівлі від 29.08.2020 року № закупівлі UA-2021-08-13-010056-a;

Звіт про результати проведення процедури закупівлі від 14.09.2020 року № закупівлі UA-2021-08-29-000344-a;

Закон України «Про Публічні закупівлі»;

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Закупівля код ДК 021:2015 - 16700000-2 Трактори (Трактор Беларус-82.1 (або еквівалент) планувалась та оголошувалась на очікувану вартість відповідно до бюджетного запиту з місцевого бюджету на 2021 рік.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Визначено відповідно до Методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, за результатом моніторингу ринку та поданої пропозиції від єдиного учасника.

Для визначення очікуваної вартості ДК 021:2015 - 16700000-2 Трактори (Трактор Беларус-82.1 (або еквівалент) було застосовано метод порівняння ринкових цін - це метод визначення очікуваної вартості на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації за допомогою аналітики закупівель в системі Prozorro.gov.ua та рекламних сайтів інтернет-простору.

510000,00

510000,00

Службовий автомобіль Renault Duster (або еквівалент)

1.  Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500 Україна Закарпатська область Тячівський р-н, м. Тячів вул. Шевченка, буд. 2, ЄДРПОУ 04053766.

 2.  Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Легкові автомобілі” /службовий автомобіль Renault Duster (або еквівалент)/

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-10-20-013839-b.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів до даного виду товару.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: фінансування закупівлі здійснюється за рахунок субвенції з місцевого бюджету відповідно до затвердженої програми органу місцевої влади на  2021 рік  та становить 500 000,00 грн з ПДВ.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 500 000,00 грн з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Визначено відповідно до вимог для задоволення потреби Замовника у забезпеченні дільничого поліцейського засобом пересування на території Тячівської громади

 Технічні характеристики

RENAULT

DUSTER

                                                                                                

Пальне

Бензин

Трансмісія

МКП 5

Об’єм двигуна (см3)

1 598

Розмірність шин

215/65 R16

К-ть циліндрів / клапанів

4 / 16

Витрати палива (л/100 км)

7,0 / 8,0 / 9,0

Норма токсичності

Euro 6

Об’єм паливного баку (л)

50

Потужність (кВт/к.с. при об.хв)

84 / 115

Споряджена маса (кг)

1 254

Обертальний момент (Нм/об.хв)

156 / 4000

Діаметр розвороту, м

10,14

Максимальна швидкість (км/год)

170

Об’єм багажного відділення (л)

445 / 1478

Розгін 0-100 км/год (сек)

11,9

Дорожній просвіт (мм)

210

500000,00

500000,00

Капітальний ремонт вул.Лазівська в с.Руське Поле, Тячівського району

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): "Капітальний ремонт вул.Лазівська в с.Руське Поле, Тячівського району", Код ДК 021:2015 - 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація.

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-10-18-015134-c.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 2 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік: 9 168 166,05 грн.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 9 168 166,05 грн.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості взято за основу позитивний експертний звіт щодо розгляду проектної документації на будівництво №07-0555-20 від 28.12.2020 року, згідно якого загальна кошторисна вартість робіт  складає 9 547 098,00  грн. без ПДВ. Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ становить 9 168 166,05 грн. з ПДВ.

9168166,05

9168166,05

Поточний ремонт дорожнього покриття по вулиці Перемоги в с.Лази Тячівського району

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015 4523000-8 - Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь: «Поточний ремонт дорожнього покриття по вулиці Перемоги в с. Лази Тячівського району» (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»).

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-11-01-014283-a.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 2 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік: 376 500,00 грн.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 376 500,00 грн.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості взято за основу затверджений замовником інвесторський кошторисний розрахунок, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 376 500,00  грн. з ПДВ. Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ.

376500,00

376500,00

ДК 021:2015 - 09120000-6 - Газове паливо (Природний газ) (РУСЬКОПОЛІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ ТЯЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ)

Відповідно до п. 3 частини 2 ст. 40 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон) переговорна процедура застосовується замовником як виняток у разі: якщо у замовника виникла нагальна потреба здійснити закупівлю у разі виникнення особливих економічних чи соціальних обставин, пов’язаних з негайною ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, що унеможливлюють дотримання замовником строків для проведення тендера. При цьому Замовник самостійно визначає документи, що підтверджують наявність умов застосування переговорної процедури закупівлі. Відповідно до Листа МІНІСТЕРСТВА РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ, ТОРГІВЛІТА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИвих. № 3304-04/60124-06 від 03.10.2020 року «Щодо переговорної процедури закупівлі» для застосування підстави відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 40 Закону замовники можуть керуватися Кодексом цивільного захисту України (далі - Кодекс), яким передбачено визначення надзвичайної ситуації, ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Поряд з цимстаттею 5 Кодексу наведено класифікацію наслідків надзвичайних ситуацій. Повноваження органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування у сфері цивільного захисту визначені Главою 4 Кодексу. Статтею 17 Кодексу встановлено, 3 що центральний орган виконавчої влади, який забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері цивільного захисту, зокрема видає експертні висновки про рівень надзвичайної ситуації, веде їх облік.

Відповідно до п. 24 ч. 1 ст. 2 КЦЗЗ - надзвичайна ситуація - обстановка на окремій території чи суб’єкті господарювання на ній або водному об’єкті, яка характеризується порушенням нормальних умов життєдіяльності населення, спричинена катастрофою, аварією, пожежею, стихійним лихом, епідемією, епізоотією, епіфітотією, застосуванням засобів ураження або іншою небезпечною подією, що призвела (може призвести) до виникнення загрози життю або здоров’ю населення, великої кількості загиблих і постраждалих, завдання значних матеріальних збитків, а також до неможливості проживання населення на такій території чи об’єкті, провадження на ній господарської діяльності. Надзвичайна ситуація може бути державною, регіональною, місцевою, об’єктовою. Остаточне рішення щодо визначення рівня надзвичайної ситуації приймає ДСНС з урахуванням експертного висновку (за наявності) (п. 11 Порядку класифікації надзвичайних ситуацій, постанова КМУ від 24.03.2004 року № 368). Згідно з п. 11 Порядку - Остаточне рішення щодо визначення рівня надзвичайної ситуації з подальшим відображенням його у даних статистики, зокрема у разі відсутності відомостей у повному обсязі стосовно розвитку надзвичайної ситуації, приймає ДСНС з урахуванням експертного висновку (за наявності) регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відповідно до підписаного Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 рр., враховуючи пониження температури зовнішнього повітря та початок опалювального сезону 2021/2022 років з метою запобігання негативним наслідкам, які стануться через відсутність опалення та гарячого водопостачання, відповідно до протоколу засідання експертної комісії з визначення рівнів та класів надзвичайних ситуацій Державної служби України з надзвичайних ситуацій № 15/09-21 від 12.10.2021р. яким затверджено перелік надзвичайних ситуацій що виникли в Україні протягом вересня 2021 року (додаток 1), протоколу №22 від 11 жовтня 2021 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішено визнати ситуацію, що склалася у зв’язку з відсутністю постачання природного газу для установ, що фінансуються з державного або місцевих бюджетів на осінньо – зимовий період 2021 – 2022 років та подальшим виникненням загрози життю та здоров’ю населення області, завдання значних матеріальних збитків, відповідно до пункту 24 частини першої статті 2 Кодексу цивільного захисту України, надзвичайною ситуацією.

Таким чином, у Замовника наявні підстави для застосування переговорної процедури закупівлі на підставі п.З ч.2 ст. 40 ЗУ «Про публічні закупівлі», а саме Виникнення особливих економічних обставин з негайною ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі ДК 021:2015 – 09120000-6 - Газове паливо (ДК 021:2015 – 09123000-7 – Природний газ) повинні відповідати  вимог Закону України «Про ринок природного газу» №329-УІІІ від 09.04.2015 року.

Відповідно до розрахунків потреби закупівлі на період листопад 2021 по грудень 2022 року очікуваний об’єм споживання газу природного для потреб опалення РУСЬКОПОЛІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ ТЯЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ складе на рівні 35,000 тис. м.куб., а очікувана вартість закупівлі складе 579 390,00 грн., враховуючи ціну газу 16 554,00 грн. за 1000 куб.м з ПДВ, з урахуванням тарифу на послуги транспортування та коефіцієнту, який застосовується при замовленні потужності на добу, з них: сума бюджетних призначень на 2021 рік – 165 540,00 грн, сума бюджетних призначень на 2022 рік – 413 850,00 грн.

Всього ціна газу за 1000 куб. м з ПДВ, з урахуванням тарифу на послуги транспортування та коефіцієнту, який застосовується при замовленні потужності на добу, за цим Договором становить 16 554,00 грн.

Враховуючи вищезазначене та умови підписаного Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 рр. між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», було прийнято рішення надіслати запрошення на участь у Переговорній процедурі Закупівлі Товариству з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг»

579390,00

579390,00

«Газове паливо» (природний газ)(змовник КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ДИТЯЧА ШКОЛА МИСТЕЦТВ ТЯЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ")

Відповідно до п. 3 частини 2 ст. 40 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон) переговорна процедура застосовується замовником як виняток у разі: якщо у замовника виникла нагальна потреба здійснити закупівлю у разі виникнення особливих економічних чи соціальних обставин, пов’язаних з негайною ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, що унеможливлюють дотримання замовником строків для проведення тендера. При цьому Замовник самостійно визначає документи, що підтверджують наявність умов застосування переговорної процедури закупівлі. Відповідно до Листа МІНІСТЕРСТВА РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ, ТОРГІВЛІТА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ вих. № 3304-04/60124-06 від 03.10.2020 року «Щодо переговорної процедури закупівлі» для застосування підстави відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 40 Закону замовники можуть керуватися Кодексом цивільного захисту України (далі - Кодекс), яким передбачено визначення надзвичайної ситуації, ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Поряд з цим статтею 5 Кодексу наведено класифікацію наслідків надзвичайних ситуацій. Повноваження органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування у сфері цивільного захисту визначені Главою 4 Кодексу. Статтею 17 Кодексу встановлено, 3 що центральний орган виконавчої влади, який забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері цивільного захисту, зокрема видає експертні висновки про рівень надзвичайної ситуації, веде їх облік.

Відповідно до п. 24 ч. 1 ст. 2 КЦЗЗ - надзвичайна ситуація - обстановка на окремій території чи суб’єкті господарювання на ній або водному об’єкті, яка характеризується порушенням нормальних умов життєдіяльності населення, спричинена катастрофою, аварією, пожежею, стихійним лихом, епідемією, епізоотією, епіфітотією, застосуванням засобів ураження або іншою небезпечною подією, що призвела (може призвести) до виникнення загрози життю або здоров’ю населення, великої кількості загиблих і постраждалих, завдання значних матеріальних збитків, а також до неможливості проживання населення на такій території чи об’єкті, провадження на ній господарської діяльності. Надзвичайна ситуація може бути державною, регіональною, місцевою, об’єктовою. Остаточне рішення щодо визначення рівня надзвичайної ситуації приймає ДСНС з урахуванням експертного висновку (за наявності) (п. 11 Порядку класифікації надзвичайних ситуацій, постанова КМУ від 24.03.2004 року № 368). Згідно з п. 11 Порядку - Остаточне рішення щодо визначення рівня надзвичайної ситуації з подальшим відображенням його у даних статистики, зокрема у разі відсутності відомостей у повному обсязі стосовно розвитку надзвичайної ситуації, приймає ДСНС з урахуванням експертного висновку (за наявності) регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відповідно до підписаного Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 рр., враховуючи пониження температури зовнішнього повітря та початок опалювального сезону 2021/2022 років з метою запобігання негативним наслідкам, які стануться через відсутність опалення та гарячого водопостачання, відповідно до протоколу засідання експертної комісії з визначення рівнів та класів надзвичайних ситуацій Державної служби України з надзвичайних ситуацій № 15/09-21 від 12.10.2021р. яким затверджено перелік надзвичайних ситуацій що виникли в Україні протягом вересня 2021 року (додаток 1), протоколу №22 від 11 жовтня 2021 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішено визнати ситуацію, що склалася у зв’язку з відсутністю постачання природного газу для установ, що фінансуються з державного або місцевих бюджетів на осінньо – зимовий період 2021 – 2022 років та подальшим виникненням загрози життю та здоров’ю населення області, завдання значних матеріальних збитків, відповідно до пункту 24 частини першої статті 2 Кодексу цивільного захисту України, надзвичайною ситуацією.

Таким чином, у Замовника наявні підстави для застосування переговорної процедури закупівлі на підставі п.З ч.2 ст. 40 ЗУ «Про публічні закупівлі», а саме Виникнення особливих економічних обставин з негайною ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі ДК 021:2015 – 09120000-6 - Газове паливо (ДК 021:2015 – 09123000-7 – Природний газ) повинні відповідати  вимог Закону України «Про ринок природного газу» №329-УІІІ від 09.04.2015 року.

Відповідно до розрахунків потреби закупівлі на період листопад 2021 по грудень 2022 року очікуваний об’єм споживання газу природного для потреб опалення КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ДИТЯЧА ШКОЛА МИСТЕЦТВ ТЯЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ" складе на рівні 17,000 тис. м.куб., а очікувана вартість закупівлі складе 281 418,00 грн., враховуючи ціну газу 16 554,00 грн. за 1000 куб.м з ПДВ, з урахуванням тарифу на послуги транспортування та коефіцієнту, який застосовується при замовленні потужності на добу, з них: сума бюджетних призначень на 2021 рік – 82 770,00 грн, сума бюджетних призначень на 2022 рік – 198648,00 грн.

Всього ціна газу за 1000 куб. м з ПДВ, з урахуванням тарифу на послуги транспортування та коефіцієнту, який застосовується при замовленні потужності на добу, за цим Договором становить 16 554,00 грн.

Враховуючи вищезазначене та умови підписаного Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 рр. між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», було прийнято рішення надіслати запрошення на участь у Переговорній процедурі Закупівлі Товариству з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг»

281418,00

281418,00

Газове паливо (Природний газ) (замовник КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА ТЯЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ")

Відповідно до п. 3 частини 2 ст. 40 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон) переговорна процедура (скорочена) застосовується замовником як виняток у разі: якщо у замовника виникла нагальна потреба здійснити закупівлю у разі виникнення особливих економічних чи соціальних обставин, пов’язаних з негайною ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, що унеможливлюють дотримання замовником строків для проведення тендера. При цьому Замовник самостійно визначає документи, що підтверджують наявність умов застосування переговорної процедури закупівлі. Відповідно до Листа МІНІСТЕРСТВА РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ, ТОРГІВЛІТА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ вих. № 3304-04/60124-06 від 03.10.2020 року «Щодо переговорної процедури закупівлі» для застосування підстави відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 40 Закону замовники можуть керуватися Кодексом цивільного захисту України (далі - Кодекс), яким передбачено визначення надзвичайної ситуації, ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Поряд з цим статтею 5 Кодексу наведено класифікацію наслідків надзвичайних ситуацій. Повноваження органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування у сфері цивільного захисту визначені Главою 4 Кодексу. Статтею 17 Кодексу встановлено, 3 що центральний орган виконавчої влади, який забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері цивільного захисту, зокрема видає експертні висновки про рівень надзвичайної ситуації, веде їх облік.

Відповідно до п. 24 ч. 1 ст. 2 КЦЗЗ - надзвичайна ситуація - обстановка на окремій території чи суб’єкті господарювання на ній або водному об’єкті, яка характеризується порушенням нормальних умов життєдіяльності населення, спричинена катастрофою, аварією, пожежею, стихійним лихом, епідемією, епізоотією, епіфітотією, застосуванням засобів ураження або іншою небезпечною подією, що призвела (може призвести) до виникнення загрози життю або здоров’ю населення, великої кількості загиблих і постраждалих, завдання значних матеріальних збитків, а також до неможливості проживання населення на такій території чи об’єкті, провадження на ній господарської діяльності. Надзвичайна ситуація може бути державною, регіональною, місцевою, об’єктовою. Остаточне рішення щодо визначення рівня надзвичайної ситуації приймає ДСНС з урахуванням експертного висновку (за наявності) (п. 11 Порядку класифікації надзвичайних ситуацій, постанова КМУ від 24.03.2004 року № 368). Згідно з п. 11 Порядку - Остаточне рішення щодо визначення рівня надзвичайної ситуації з подальшим відображенням його у даних статистики, зокрема у разі відсутності відомостей у повному обсязі стосовно розвитку надзвичайної ситуації, приймає ДСНС з урахуванням експертного висновку (за наявності) регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відповідно до підписаного Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 рр., враховуючи пониження температури зовнішнього повітря та початок опалювального сезону 2021/2022 років з метою запобігання негативним наслідкам, які стануться через відсутність опалення та гарячого водопостачання, відповідно до протоколу засідання експертної комісії з визначення рівнів та класів надзвичайних ситуацій Державної служби України з надзвичайних ситуацій № 15/09-21 від 12.10.2021р. яким затверджено перелік надзвичайних ситуацій що виникли в Україні протягом вересня 2021 року (додаток 1), протоколу №22 від 11 жовтня 2021 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішено визнати ситуацію, що склалася у зв’язку з відсутністю постачання природного газу для установ, що фінансуються з державного або місцевих бюджетів на осінньо – зимовий період 2021 – 2022 років та подальшим виникненням загрози життю та здоров’ю населення області, завдання значних матеріальних збитків, відповідно до пункту 24 частини першої статті 2 Кодексу цивільного захисту України, надзвичайною ситуацією.

Таким чином, у Замовника наявні підстави для застосування переговорної процедури закупівлі на підставі п.З ч.2 ст. 40 ЗУ «Про публічні закупівлі», а саме Виникнення особливих економічних обставин з негайною ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі ДК 021:2015 – 09120000-6 - Газове паливо (ДК 021:2015 – 09123000-7 – Природний газ) повинні відповідати  вимог Закону України «Про ринок природного газу» №329-УІІІ від 09.04.2015 року.

Відповідно до розрахунків потреби закупівлі на період листопад 2021 по грудень 2022 року очікуваний об’єм споживання газу природного для потреб опалення КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА ТЯЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ" складе на рівні 43,200 тис. м.куб., а очікувана вартість закупівлі складе 715 132,80 грн., враховуючи ціну газу 16 554,00 грн. за 1000 куб.м з ПДВ, з урахуванням тарифу на послуги транспортування та коефіцієнту, який застосовується при замовленні потужності на добу, з них: сума бюджетних призначень на 2021 рік – 218 512,80 грн, сума бюджетних призначень на 2022 рік – 496 620,00 грн.

Всього ціна газу за 1000 куб. м з ПДВ, з урахуванням тарифу на послуги транспортування та коефіцієнту, який застосовується при замовленні потужності на добу, за цим Договором становить 16 554,00 грн.

Враховуючи вищезазначене та умови підписаного Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 рр. між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», було прийнято рішення надіслати запрошення на участь у Переговорній процедурі Закупівлі Товариству з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг»

715132,80

715132,80

Поточний ремонт вулиці Чехова в м. Тячів Тячівського району

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Поточний ремонт вулиці Чехова в м. Тячів Тячівського району» (ДК021:2015 код 45230000-8 «Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь»).

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-11-15-017499-a.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 2 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік: 4 782 579,00 грн.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 4 580 761,65 грн. з ПДВ.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням затвердженої експертної оцінки щодо розгляду кошторисної частини проектної документації за робочим проектом, затвердженим ТзОВ «Будівельний консалтинг та експертиза» №07/0358/21/ЕО від 08 вересня 2021 року. При визначенні очікуваної вартості взято за основу затверджений замовником кошторисний розрахунок, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 4 580 761,65  грн. з ПДВ. Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ.

4580761,65

4580761,65

Поточний ремонт дорожнього покриття по вулиці Перемоги в с. Лази Тячівського району

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015 4523000-8 - Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь: «Поточний ремонт дорожнього покриття по вулиці Перемоги в с. Лази Тячівського району» (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»).

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-11-17-002533-a.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 2 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021 рік: 376 500,00 грн.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 376 500,00 грн.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293 відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості взято за основу затверджений замовником інвесторський кошторисний розрахунок, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 376 500,00 грн. з ПДВ. Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ.

376500,00

376500,00

Електрична енергія (постачання електричної енергії)

1. Замовник:  Тячівська міська рада Закарпатської області, код ЄДРПОУ 04053766, розташована за адресою: вул.Шевченка,2, м.Тячів, Закарпатська обл., 90500.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-11-16-013015-a.

3. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" – 09310000-5 Електрична енергія (постачання електричної енергії).

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

4.1. Загальний прогнозований обсяг споживання, що закуповується: 500000,00 кВт/год;

4.2. Клас споживача (за ступенем напруги): 2.

4.3. «Бурштинський енергетичний острів».

4.4. Термін постачання: до 31 грудня 2022 року.

4.5. Споживач приєднаний до системи розподілу Оператора системи розподілу – ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО".

4.6. Відносини між енергопостачальною організацією та споживачем електричної енергії регулюються наступними нормативно-правовими актами:

- Закон України «Про публічні закупівлі» від 19.09.2019 №114-IХ;

- Закон України «Про ринок електричної енергії» від 13.04.2017 №2019-VIII;

- Постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) від 14.03.2018 № 312 «Про затвердження Правил роздрібного ринку електричної енергії»;

- Порядок забезпечення стандартів якості електропостачання та надання компенсацій споживачам за їх недотримання, затверджений постановою НКРЕКП від 12.06.2018 р. № 375; - Кодекс комерційного обліку електричної енергії, затверджений постановою НКРЕ КП від 14.03.2018 року № 311;

- Кодекс системи розподілу затверджений постановою НКРЕ КП від 14.03.2018 року № 310;

- Кодекс системи передачі затверджений постановою НКРЕ КП від 14.03.2018 року № 309;

- Правила ринку «на добу наперед» та внутрішньодобового ринку, Правила ринку та іншими нормативними актами прийнятими на виконання Закону України «Про ринок електричної енергії».

4.7. Вимоги щодо якості:

 - безперебійне постачання: 24 години на добу, 7 діб на тиждень;

 - комерційна якість постачання;

 - параметри якості електроенергії в точках приєднання споживачів в нормальних умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014 «Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загальної призначеності»”.( Відповідно до положень пункту 11.4.6 глави 11.4 розділу XI Кодексу систем розподілу, затвердженого постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 310).

4.8. Постачання електричної енергії споживачам здійснюється електропостачальниками, які отримали відповідну ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електроенергії споживачу.

4.9. Учасник при поставці товару передбачає необхідні заходи із захисту довкілля: здійснює діяльність з додержанням вимог екологічної безпеки, правил, нормативів, стандартів що регулюють діяльність учасника в сфері охорони довкілля від забруднення та інших шкідливих впливів;

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до формування очікуваної вартості на наступний рік із врахуванням моніторингу цін в регіоні на наявної потреби у товарі на наступний рік для оголошення відкритих торгів за КЕКВ 2273 (оплата електроенергії) на  2022 рік.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 2000000,00 грн. з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про тариф на послугу з передачі електричної енергії оператора системи передачі — НЕК «Укренерго», затверджений Регулятором на відповідний розрахунковий період  відповідно Закону України «Про ринок електричної енергії»,  про ціну товару, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на спеціалізованих торгівельних майданчиках та в електронній системі закупівель

2 000 000,00

2 000 000,00

Електрична енергія (постачання електричної енергії)

1. Замовник:  Тячівська міська рада Закарпатської області, код ЄДРПОУ 04053766, розташована за адресою: вул.Шевченка,2, м.Тячів, Закарпатська обл., 90500.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-02-007373-c 

3. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" – 09310000-5 Електрична енергія (постачання електричної енергії).

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

4.1. Загальний прогнозований обсяг споживання, що закуповується: 500000,00 кВт/год;

4.2. Клас споживача (за ступенем напруги): 2.

4.3. «Бурштинський енергетичний острів».

4.4. Термін постачання: до 31 грудня 2022 року.

4.5. Споживач приєднаний до системи розподілу Оператора системи розподілу – ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО".

4.6. Відносини між енергопостачальною організацією та споживачем електричної енергії регулюються наступними нормативно-правовими актами:

- Закон України «Про публічні закупівлі» від 19.09.2019 №114-IХ;

- Закон України «Про ринок електричної енергії» від 13.04.2017 №2019-VIII;

- Постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) від 14.03.2018 № 312 «Про затвердження Правил роздрібного ринку електричної енергії»;

- Порядок забезпечення стандартів якості електропостачання та надання компенсацій споживачам за їх недотримання, затверджений постановою НКРЕКП від 12.06.2018 р. № 375; - Кодекс комерційного обліку електричної енергії, затверджений постановою НКРЕ КП від 14.03.2018 року № 311;

- Кодекс системи розподілу затверджений постановою НКРЕ КП від 14.03.2018 року № 310;

- Кодекс системи передачі затверджений постановою НКРЕ КП від 14.03.2018 року № 309;

- Правила ринку «на добу наперед» та внутрішньодобового ринку, Правила ринку та іншими нормативними актами прийнятими на виконання Закону України «Про ринок електричної енергії».

4.7. Вимоги щодо якості:

 - безперебійне постачання: 24 години на добу, 7 діб на тиждень;

 - комерційна якість постачання;

 - параметри якості електроенергії в точках приєднання споживачів в нормальних умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014 «Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загальної призначеності»”.( Відповідно до положень пункту 11.4.6 глави 11.4 розділу XI Кодексу систем розподілу, затвердженого постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 310).

4.8. Постачання електричної енергії споживачам здійснюється електропостачальниками, які отримали відповідну ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електроенергії споживачу.

4.9. Учасник при поставці товару передбачає необхідні заходи із захисту довкілля: здійснює діяльність з додержанням вимог екологічної безпеки, правил, нормативів, стандартів що регулюють діяльність учасника в сфері охорони довкілля від забруднення та інших шкідливих впливів;

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до формування очікуваної вартості на наступний рік із врахуванням моніторингу цін в регіоні на наявної потреби у товарі на наступний рік для оголошення відкритих торгів за КЕКВ 2273 (оплата електроенергії) на  2022 рік.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 2000000,00 грн. з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про тариф на послугу з передачі електричної енергії оператора системи передачі — НЕК «Укренерго», затверджений Регулятором на відповідний розрахунковий період  відповідно Закону України «Про ринок електричної енергії»,  про ціну товару, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на спеціалізованих торгівельних майданчиках та в електронній системі закупівель

2 000 000,00

2 000 000,00

Поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Ерделі в м. Тячів Тячівського району

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 4523000-8 - Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь: «Поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Ерделі в м. Тячів Тячівського району».

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-12-03-009430-c.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 2 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021-2022  рік: 843950,00 грн.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку інвесторської проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 843950 грн. з ПДВ.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням затвердженої експертної оцінки щодо розгляду кошторисної частини проектної документації за робочим проектом, затвердженим ТОВ «Будівельний консалтинг та експертиза» №07/0458/21/ЕО від 19 листопада 2021 року. При визначенні очікуваної вартості взято за основу затверджений замовником кошторисний розрахунок, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 843950,00 грн. з ПДВ. Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ.

843 950,00 843 950,00
Поточний ремонт вулиці Чехова в м. Тячів Тячівського району

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Поточний ремонт вулиці Чехова в м. Тячів Тячівського району» (ДК021:2015 код 45230000-8 «Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь»). "Current repairs of Chekhov Street in Tyachiv, Tyachiv district" (DK021: 2015 code 45230000-8 "Construction of pipelines, communication lines and power lines, highways, roads, airfields and railways; leveling surfaces»).

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-12-05-000735-c.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 2 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2021-2022  рік: 4 580 761,65 грн.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку інвесторської проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 4 580 761,65 грн. з ПДВ.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням затвердженої експертної оцінки щодо розгляду кошторисної частини проектної документації за робочим проектом, затвердженим ТОВ «Будівельний консалтинг та експертиза» №07/0358/21/ЕО від 08 вересня 2021 року. При визначенні очікуваної вартості взято за основу затверджений замовником кошторисний розрахунок, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 4 580 761,65 грн. з ПДВ. Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ.

4 580 761,65 4 580 761,65
Поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Ерделі в м. Тячів Тячівського району

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 90500, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, м. Тячів, вул. Шевченка, буд. 2; код за ЄДРПОУ – 04053766.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 4523000-8 - Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь: «Поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Ерделі в м. Тячів Тячівського району».

3. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2021-12-20-003158-c.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, мається на увазі «або еквівалент». Технічне завдання передбачене Додатком 2 до Тендерної документації.

5. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2022  рік: 843950,00 грн.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку інвесторської проектно-кошторисної документації для реалізації заходу передбачені видатки в рамках фінансування з місцевого бюджету Тячівської міської ради Закарпатської області.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 843950 грн. з ПДВ.

8. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням затвердженої експертної оцінки щодо розгляду кошторисної частини проектної документації за робочим проектом, затвердженим ТОВ «Будівельний консалтинг та експертиза» №07/0458/21/ЕО від 19 листопада 2021 року. При визначенні очікуваної вартості взято за основу затверджений замовником кошторисний розрахунок, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 843950,00 грн. з ПДВ. Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ.

843 950,00 843 950,00

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь