A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Рішення №254 «Про готовність установ бюджетної сфери, міських комунальних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років»

Кількість переглядів: 414
Скликання: Виконавчий комітет
Сесія: Засідання
Тип документу: Рішення
Дата прийняття: 09.10.2019
Дата оприлюднення: 04.11.2019
Номер документу: 254
Назва документу: Про готовність установ бюджетної сфери, міських комунальних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років
Прикріплені файли:
  1. Про готовність установ бюджетної сфери, міських комунальних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років (0.09 МБ)

Заслухавши та обговоривши інформації начальників: відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту та благоустрою апарату виконкому міської ради Боднара В.М., відділу освіти Тячівської міської ради Дерена С.І., Тячівського міського комунального закладу «Спортивні арени» Ладані Є.І. та старостів сіл: Тячівка - Молнара І.Ф., Руське Поле - Мірявця В.В., Лази та Округла - Ключкея В.В., про підготовку установ бюджетної сфери, міських комунальних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років, виконавчий комітет Тячівської міської ради

                                                в и р і ш и в :                                      

 1. Інформацію про готовність установ бюджетної сфери, міських комунальних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років взяти до відома.

2. Начальнику відділу освіти Тячівської міської ради Дерену С.І., головному лікарю КНП «Центр первинної медико - санітарної допомоги Тячівської міської ради Закарпатської області» Велеган О.М., старостам сіл: Тячівка -            Молнару І.Ф., Руське Поле - Мірявцю В.В., Лази та Округла - Ключкею В.В. забезпечити експлуатацію закладів освіти та охорони здоров’я у населених пунктах об’єднаної територіальної громади в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

3. Відповідальність за проведення  робіт з очистки від снігу та ожеледиці доріг, вулиць, тротуарів у місцях загального користування покласти на Тячівське міське комунальне підприємство «Міськжитлокомунгосп» (Пилип Й.Д.), старостів сіл: Тячівка - Молнара І.Ф., Руське Поле  - Мірявця В.В., Лази та Округла - Ключкея В.В..

4. Довести до відома суб’єктів господарювання усіх форм власності про вимоги, встановлені підпунктами 2.4. та 7.2. Правил благоустрою території населених пунктів Тячівської міської об’єднаної територіальної громади щодо забезпечення належного утримання територій в осінньо – зимовий період з метою запобігання травматизму людей, та відповідальність за порушення цих Правил.

5. З метою безперебійного функціонування господарського комплексу у зимовий період, посадовим особам, визначеним у пунктах 3 і 4 цього рішення, забезпечити:

5.1. Заготівлю  протиожеледної суміші у необхідній кількості.

5.2. Укладення угод з суб’єктами господарювання – власниками спецтехніки на проведення очистки доріг, вулиць, тротуарів та прибудинкових територій у місцях загального користування від снігу, посипку їх в умовах ожеледиці.

6. Відповідальність за вирішення технічних питань покласти на начальника відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту та благоустрою апарату виконкому міської ради  Боднара В.М.. 

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Клебана І.Я. та заступника міського голови з питань виконавчих органів ради Мийсароша Т.С..


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь