A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Розпорядження №41 «Про заборону здійснення торгівлі нефасованими продовольчими товарами у центральній частині міста Тячів на приринковій площі по вул. Ринкова,б/н»

Кількість переглядів: 682
Скликання: Міська рада
Сесія: Міський голова
Тип документу: Розпорядження
Дата прийняття: 18.03.2020
Дата оприлюднення: 19.03.2020
Номер документу: 41
Назва документу: Про заборону здійснення торгівлі нефасованими продовольчими товарами у центральній частині міста Тячів на приринковій площі по вул. Ринкова,б/н
Прикріплені файли:
  1. Про заборону здійснення торгівлі нефасованими продовольчими товарами у центральній частині міста Тячів на приринковій площі по вул. Ринкова,б/н (0.06 МБ)

На виконання рішення виконавчого комітету Тячівської міської ради від 17.03.2020 року «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території Тячівської ОТГ, з метою попередження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19»,

 

р о з п о р я д ж а ю с ь:

 

              1.Ліквідувати несанкціоновану стихійну торгівлю продовольчими та непродовольчими товарами на приринковій площі м.Тячів у центральній частині міста Тячів, вул. Ринкова,б/н та забезпечити її здійснення у критому ринку Тячівського міського споживчого товариства "Кооператор" Тячівської райспоживспілки (директор Решетар Б.В.).

 

              2.Заборонити здійснення торгівлі усіма групами продовольчих товарів з лотків, рук, автопричепів інших видів дрібнороздрібної мережі на приринковій площі міста Тячів (крім фасованих у стандартній заводській упаковці,  спеціалізованій паперовій та поліетиленовій тарі).

 

              3.Заборонити здійснення торгівлі усіма групами непродовольчих товарів з лотків, рук, автопричепів інших видів дрібнороздрібної мережі на приринковій площі міста Тячів (крім засобів гігієни, миючих та дезинфікуючих засобів у стандартній заводській упаковці та тарі).

 

             4.Просити Тячівський ВП ГУНП в Закарпатській області (Шимон В.В.) забезпечити спільний контроль з відповідальними працівниками Тячівської міської ради (Петечела М.М.) за виконанням даного рішення суб’єктами господарської комерційної (підприємницької) діяльності та самозайнятими особами, які здійснюють торгівлю продовольчими товарами на приринковій площі міста Тячів у центральній його частині.

            

            5.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

             Міський голова                                                              І.І.Ковач


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь