A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Рішення №4713 «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів на 2021 рік»

Кількість переглядів: 1277
  1. Встановити ставки земельного податку на 2021 рік згідно з додатком  № 1 до цього рішення (додається).

Звільнити від сплати земельного податку органи державної влади та органи місцевого самоврядування; органи прокуратури; заклади, установи та організації, які повністю утримуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів; дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади незалежно від форм власності і джерел фінансування; заклади культури, науки, освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, фізичної культури та спорту, які повністю утримуються за рахунок коштів державного або місцевого бюджету.

  1. Встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2021 рік згідно з додатком № 2 до цього рішення (додається).

Звільнити від сплати податку на нерухоме майно об’єкти житлової та/або нежитлової нерухомості, що перебувають у власності релігійних організацій населених пунктів об’єднаної територіальної громади, статути (положення) яких зареєстровані у встановленому законом порядку, та використовуються для забезпечення діяльності, передбаченої такими статутами (положеннями).

  1. Встановити ставки єдиного податку на 2021 рік для платників єдиного податку першої групи згідно з додатком № 3 до цього рішення (додається), для платників другої групи – згідно з додатком № 4 до цього рішення (додається).
  2. Встановити ставки туристичного збору на 2021 рік в  розмірі 0,5 відсотка для внутрішнього туризму та 1 відсоток для в’їзного туризму від  мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення.
  3. Встановити ставку збору за місця для паркування транспортних засобів на 2021 рік у розмірі 0,03 відсотка мінімальної заробітної плати, установленої законом на 1 січня податкового (звітного) року за один квадратний метр площі земельної ділянки, відведеної для паркування транспортних засобів, за кожен день провадження діяльності з паркування.

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь