A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Цьогорічний подарунок для випускників навчальних закладів об’єднаної територіальної громади вже укомплектовано і наступний крок – друк книги.

Дата: 19.04.2016 10:36
Кількість переглядів: 1274

13 квітня у залі засідань Тячівської міської ради відбулося заключнезасідання редакційної колегії книги випускника, яке провела керуюча справами, секретар виконкому Тячівської міської ради О.В. Решетар. На засіданні були присутні представники загальноосвітніхта дошкільних навчальних закладів Тячівської об’єднаної територіальної громади.

Цьогорічний подарунок для випускників навчальних закладів об’єднаної територіальної громади вже укомплектовано і наступний крок – друк книги. Присутніна засіданні редколегії мали можливість виправити деякі неточності, замінити світлини, доповнити або ж навпаки скоротити об’єм поданих матеріалів. Усі сторінки книги демонстрував на інтерактивній дошці укладач цьогорічного видання С.М. Мізерак для того, щоб присутні ознайомилися із сформованим матеріалом та за потреби дещо підправили. Загальний масштаб книги виділений для загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів та Тячівської школи мистецтв – 176 сторінок. На підсумковому зібранні учасники також оглянули довершений варіант книги випускників-дошкільнят «Тячів-2016. Крокуємо до Країни Знань», яка вміщуватиме 97 сторінок.

Здебільшого представники навчальних закладів об’єднаної громади залишились задоволеними від проведеної роботи і закріпили сторінки присвячені своїй школі чи садку підписом «до друку». Тим самим надали погодження на друк книги випускника в продемонстрованому їм форматі. Тож вже зовсім скоро світ побачить ексклюзивне видання – книга випускника Тячівської об’єднаної територіальної громади.

Також під час засідання редколегії до присутніх звернувся начальник управління освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Тячівської міської ради В.М. Куля, який запросив дирекцію, педагогів шкіл, працівників дошкільних навчальних закладів прийняти участь у організації і приготуванні  пасхальних кошиків для учасників АТО тау підготовці традиційного свята «Диво-писанка», яке відбудеться у четвер, 28 квітня, на площі Поштовій у м.Тячів. 

Іванна Фіцай

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь