A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

На стадіоні Л.Бийреша непересічна подія – команди Тячівської об’єднаної громади зіграли перший турнір із футбол

Дата: 21.04.2016 10:56
Кількість переглядів: 1264

      У неділю, 10 квітня, у місті Тячів відбулася непересічна спор­тивна подія –  вперше в іс­торії тя­чівського футболу місь­кий стадіон ім.Л.Бийреша при­ймав матчі ко­манд Тячівської об’єднаної гро­мади. Товариське протистояння футбольних команд об’єднаної громади відбу­лося за сприяння Тячівської місь­кої ради.

      Перший Кубок Тячівської міської об’єднаної територіальної гро­мади 2016 між собою розі­грали футбольні ко­манди з Тячева (тренер Сергій Гирич), Руського Поля (тренер Михайло Попович), Лазів і Округлої (тренер Андрій Куцин ) та   Тячі­вки (тренер Ігор Бенчак).

      Урочиста церемо­нія відкриття турніру відбу­лася близько 13.00. У ній взяли участь заступник міського голови Тібе­рій Мийса­рош, начальник управління освіти, охо­рони здоров’я, куль­тури, сім’ї, молоді та спорту Тя­чівської міської ради Ва­силь Куля та спеціаліст управ­ління Сергій Гирич, старости с.Руське Поле та с. Тячівка Ва­силь Міря­вець та Іван Молнар, депутат Тячівської міської ради Ві­талій Джурджа, Почесний грома­дянин міста Тячів Степан Тала­пко.

Із таким добрим започат­ку­ванням у спортивному житті ново­створеної об’єднаної гро­мади від імені міського голови Івана Ко­вача, членів депутатсь­кого кор­пусу та виконавчого ко­мітету місь­кої ради вболіваль­ників та гостей турніру вітав за­ступник міського голови Тіберій Мийсарош. Посадовець представив ко­манди та їх на­ставників, поба­жав учасни­кам цікавої і видовищної гри, а гля­дачам – яск­равих вражень.

     За­родження цієї спортивної події на теренах об’єднаної гро­мади вітав старо­ста с.Руське Поле Василь Міря­вець, який висловив сподівання, що у перспективі ігри на Кубок Тячівської об’єднаної гро­мади проходи­тимуть у кожному з її населених пунктів.

До складу чотирьох команд об’єднаної громади входять здібні гравці –  це у своєму виступі відзначив ста­ро­ста с. Тячівка Іван Молнар.  І на старті турніру побажав учасни­кам спортивної удачі.

      Успіхів, здо­бутків, хорошої товариської гри футболістам команд та­кож ба­жали депутат мі­ської ради Віталій Джу­рджа та Почесний грома­дянин м.Тячів Степан Талапко.

       «Грайте у футбол, постійно тренуйтесь і радуйте нас своїми здо­бутками.  Покажіть цікаву гру, а турнір нехай виграє силь­ніший!», - сказав почесний  гість ту­рніру Степан Талапко.

Під час урочистого від­криття турніру органі­затори зма­гань повід­омили: населений пункт, в якому команди розіграють Кубок Тячівської об’єднаної гро­мади, ви­значиться наступного року методом жеребку­вання.    

Відтак на футболь­ному полі Тячева продо­вжилось спорти­вне протистояння за Перший Кубок Тячівської місь­кої об’єднаної територіальної гро­мади.

Загалом перший матч між собою зіграли команди «Руське Поле» та «Лази» – 3:0. Другими на фут­больне поле ви­йшли  команди «Тячів» та «Нива» (с.Тячівка) – 2:1, третіми – «Тячів» та «Лази» – 1:1. Затим між собою зіграли  ФК «Нива» та  «Руське Поле» – 1:3, ФК «Лази» та «Нива» (с.Тячівка) – 0:2. Фінальний матч відбувся між командами «Тячів» та «Руське Поле» 1:1.

       Після зіграних матчів, вболівальників та гостей було запрошено на церемо­нію нагородження переможців та закриття турніру. Її про­вів  спеціа­ліст управління освіти, охо­рони здоров’я, куль­тури, сім’ї, молоді та спорту Тя­чівської міської ради Сергій Ги­рич, а нагороди вручали  – Ва­силь Куля, Василь Мірявець, Сте­пан Талапко, Іван Молнар, Ві­талій Джурджа, Тіберій Мий­сарош.

Під час нагородження пам’ятним статуетками та гра­мотами відзначено кра­щого го­лкіпера, бомбардира та гравця.

Кращим голкіпером став Михайло Грабар з ФК «Руське Поле». Кращим бомбардиром відзначено Бойко Івана з ФК «Руське Поле». Нагороди вру­чив Василь Куля. Найкра­щим молодим гравцем тур­ніру став Денис Магей з ФК «Нива» (с.Тячівка), який отримав наго­роду з рук Поче­сного громадя­нина міста Тячів Степан Тала­пка. А найкра­щим гравцем ви­знано Ми­хайла Цуберу з ФК «Лази», який провів кращий гол за час турніру. Пам’ятний приз (статуетку) кращого гра­вця  вручав  депу­тат Тячівсь­кої міської ради Ві­талій Джур­джа.

Головних переможців нагороджували Василь Міря­вець, Сергій Гирич та Тіберій Мийсарош. За четверте місце грамотою відзначено команду ФК «Лази». Третє мі­сце – у ФК «Нива» (с.Тячівка), яку було нагороджено грамо­тою та пам’ятним кубком. Друге місце посіла команда «Тячів», яку теж відзначено грамотою та пам’ятним куб­ком. Першу ж офіційну пе­ремогу в турнірі на Кубок Тя­чівської об’єднаної громади святкували руськопо­лівці. Ко­манда-переможець з с.Руське Поле отримала гра­моту місь­кої ради та перший пам’ятний Кубок.

      Турнір став історією, якою варто гордитися. В цьому пере­конані як учасники, так  органі­затори та гості фу­тбольного дійства.    

 Окремо хочеться висловити подяку в проведенні футбольного турніру Депутату Закарпатської обласної ради та меценату Голубці П.П ,а також спонсорам-меценатам Бриндзяник Е., Ісичко В., Козичко М., Хомину Т. 

Людмила Кричфалушій

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь