A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Бізнес-спільнота і податківці зацікавлені у стабільному наповненні бюджету Тячівщини

Дата: 29.05.2017 13:13
Кількість переглядів: 1254

Днями, під час зустрічі з підприємницькою спільнотою Тячівського району, начальник ДПІ у Тячівському районі Ілля Матьола повідомив, що до бюджетів усіх рівнів протягом січня-квітня 2017 року мобілізовано 118,6 млн грн податків і зборів. Це на 28,7 млн грн перевищує результат відповідного періоду минулого року.

Зокрема, до державного бюджету надходження склали 42,6 млн грн (+11,8 млн гривень до минулорічного показника), відповідно місцеві бюджети отримали 75,8 млн грн (+16,7млн гривень до показника аналогічного періоду минулого року).

Водночас єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування надійшло 76,9 млн грн, що перевищило минулорічні показники на 27,1 млн грн. Темп росту склав 154 відсотків.

За словами начальника ДПІ у Тячівському районі, у нашому краї традиційно сформувалася спільнота суб’єктів господарювання різних форм власності, які з року в рік сумлінно сплачують податки. Відтак, працівники органів ДФС у свою чергу прагнуть для розвитку бізнесу створити якнайкращі сервісні умови та систему роз’яснення податкових новацій.

Підсумовуючи результати роботи інспекції Ілля Матьола наголосив на тому, що своєчасна та повна сплата податків і зборів до бюджетів усіх рівнів – це одна з передумов відновлення фінансової стабільності та добробуту нашої країни та кожного її громадянина.

Під час зустрічі присутнім було роз’яснено останні зміни в законодавстві з питань податку на прибуток, податку на додану вартість, загальній та спрощеній системі оподаткування .

Також платників поінформували про Постанову Кабінету Міністрів України від 16 березня 2017 року №231 де затверджено Перелік груп технічно складних побутових товарів, які підлягають гарантійному ремонту (обслуговуванню) або гарантійній заміні, в цілях застосування реєстраторів розрахункових операцій.

За матеріалами ДПІ у Тячівському районі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь