A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Першість Закарпатської області з тенісу серед команд ДЮСШ, яка відбулася з 30-го вересня по 1-е жовтня на кортах спорткомплексу «Юність» в м.Ужгород, зібрала рекордну кількість учасників.

Дата: 03.10.2017 13:59
Кількість переглядів: 1232

Фото без опису52 юних спортсмени з 4 –х районів Закарпатської області виборювали особисту та підсумкову загально-командну  першість у 4-х вікових підгрупах у юнаків і дівчат. Зросла,  порівняно з минулими обласними змаганнями , які проводилися навесні цього року, техніко-тактична та фізична підготовка тячівських тенісистів в черговий раз підтвердила, що в ДЮСШ йде планомірна і професійна робота  по підготовці юних тенісистів до високих спортивних досягнень в улюбленому виді спорту.

 Переможцями та призерами змагань стали наші земляки : І. Шишмарьов, М.Глібчук,  Д.Глібчук, А. Григоренко, В.Гайдукова, М.Шишмарьова, І.Бабич, Ю.Зизень. Залікові очки тячівській  команді принесли  В.Лукач, Я.Дербак, В.Гегедиш, М.Тиводар, І.Онойко, Є.Шевчук, М.Бокоч  та інші…  В загально-командному заліку заслужено і за беззаперечної переваги посіла перше місце  команда Тячівської ДЮСШ,  ужгородці  другі, на третьому місці - берегівчани.

  Родзинкою тенісного свята стала участь переможниці Відкритого чемпіонату Австралії серед юніорів в одиночному і  Відкритого чемпіонату США в парному розрядах, чемпіонки юнацьких першостей Європи та світу  15-річної киянки Марти Костюк. Марта та її батьки із задоволенням відгукнулися на запрошення тренерського колективу Тячівської ДЮСШ відвідати  турнір, за що їм щира подяка від всіх учасників, батьків та організаторів. Майстер-клас з участю чемпіонки і тячівки Мирослави Глібчук, нагородження переможців і призерів з участю Марти,  фото- та автограф-сесіі надовго залишаться в пам’яті юних закарпатців. А ще – будуть черговим підтвердженням того, що кожний  з них  важкими, виснажливими тренуваннями, самодисципліною і повною відданістю  обраному виду спорту може  добитися найвищих досягнень.

 

 В.Павлишинець, старший тренер відділення тенісу Тячівської ДЮСШ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь