A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Команда Тячівської громади на «Олімпійському лелеченяти» вибороли почесне третє місце

Дата: 26.04.2016 15:24
Кількість переглядів: 1286

16 квітня 2016 року у м. Ужгород на базі спортивного комплексу «Юність» вже традиційно пройшли змагання третього (обласного) етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед учнів 5-6 класів «Олім­пійське лелеченя».

Основна мета заходу – вихо­вання учнів на гуманістичних ціннос­тях олімпійського руху – дружби, вза­ємодопомоги, солідарності, благо­родства; формування в них навичок і культури здорового життя, залучення їх до активних занять фізичною куль­турою та спортом.

Участь у змаганнях взяли ко­манди із 13 адміністративно-терито­ріальних одиниць області: Берегівсь­кого, Великоберезнянського, Виног­радівського, Воловецького, Іршавсь­кого, Міжгірського, Перечинського, Свалявського, Ужгородського, Хуст­ського районів, м. Чоп, а також Віль­ховецької сільської і Тячівської місь­кої об’єднаних територіальних гро­мад.

Тячівську громаду на обласному конкурсі представляли учні ЗОШ №1 ім. В. Гренджі-Донського, а саме: п’ятикласник Любомир Куцин та шес­тикласники Максим Левицький, Іван Бедей, Олександр Молнар, Даніел Дудла, Богдан Бедей, Ірина Розман, Вікторія Бедей, Ніколетта Паш, Ва­лерія Цюбик, Крістіна Пилип, і Аде­ліна Стойка, команда яких мала на­зву «Соколята».  Допомагали тячів­ським «соколятам» го­туватись до змагань та су­проводжували їх в облас­ний центр їх наставники – Федір Кость, вчитель фізи­чної культури та Вікторія Острешко, класний керів­ник.

Програма заходу вклю­чала презентацію команди, під час якої треба було на­зватись, продемонструвати   форму та  девіз. Також у програмі була вікторина  –  це двадцять важких запи­тань, на які потрібно було дати швидку відповідь, кон­курс малюнка на олімпій­ську тематику, естафета та гра в арт-бол.

Безсумнівно учасники продемон­стрували неабияку жагу до перемоги, уміло поєднали спортивну підготовку,  образотворчі навики із інтелектуаль­ними відомостями.

За умовами змагань переможців визначали за більшістю набраних балів у кожному етапі.  Отож,  після усіх випробувань у фіналі за І і ІІ мі­сця боролись тячівці та ужгородці, та в напруженій боротьбі п’ятий рік по­спіль перемогу здобула команда Ужгородського району – ільїнці. На  другому місці дивом опинились – ко­манда Міжгірського району, третіми  стали  – команда Тячівської міської об’єднаної територіальної громади.

Щиро вітаємо «соколят» із здо­буттям почесного місця в обласному конкурсі!

Маріанна Айтай-Іванчова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь