A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

07 квітня 2017 відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради

Дата: 10.04.2017 15:48
Кількість переглядів: 1317

Фото без опису07 квітня 2017 відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради, яке провів в.о. міського голови І.Я.Клебан. На розгляд та обговорення присутніх представлено наступні питання:

  • статут громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Кордон»;
  • план роботи виконавчого комітету на другий квартал 2017 року;
  • затвердження дефектних актів та зведених кошторисних розрахунків  вартості на об’єкти, які знаходяться в комунальній власності Тячівської об’єднаної територіальної громади, зокрема: капітальний ремонт автодороги (Мукачево-Рахів-Рогатин)-Руське Поле; реконструкцію дощової каналізації від кругового руху до будинку №99 по вул.Кошута в місті Тячів; поточного ремонту огорожі спортивного майданчика на території ЗОШ І-ІІІ ст. в селі Руське Поле.

Членами виконкому обговорено питання щодо затвердження тарифів на послуги ТОВ «Екосіті» з вивезення твердих побутових відходів на території Тячівської міської об’єднаної громади.

Виконкомом підтримано ініціативу сільських комітетів сіл Тячівка, Лази та Руське поле та надано дозвіл на завезення  річкового гравію для засипки вулиць у цих селах, а старостів зобов’язано організувати виконання вказаних робіт.

Наразі на засіданні виконкому розглянуто ряд питань за зверненнями громадян, серед яких: надання одноразових грошових допомог окремим категоріям громадян, малозабезпеченим верствам населення сіл громади та учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській  АЕС; надання пільгового кредиту; проектування, реконструкції та будівництва об’єктів торгівлі; присвоєння статусу зблокованих житлових будинків житловим квартирам; розміщення засобів зовнішньої реклами; облаштування містків для в’їзду на власні земельні ділянки тощо.

Підтримано пропозицію фізичної особи-підприємця Палінкаша І.О. щодо організації святкової роздрібної торгівлі - Пасхальної ярмарки на площі Поштовій в період Пасхальних свят та надано дозвіл адміністрації цирку-шапіто «Олімп» на проведення  гастрольного заходу з програмою «Імперіал-шоу»  в Тячівському міському парку з 15 по 21 травня 2017 року.

Після розгляду та вивчення заяв фізичних осіб-підприємців щодо надання дозволів на розміщення лотків роздрібної торгівлі сонцезахисними окулярами, продовольчими товарами (овочами) за місцем торгівлі та облаштування відкритих літніх терас біля об’єктів торгівлі - заявникам відмовлено.

Організаційний відділ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь