Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

26 січня в Тячеві з офіційним візитом перебувала делегація з міста-побратима XVIII район Будапешта

Дата: 28.01.2019 11:15
Кількість переглядів: 2738

Фото без опису26 січня в Тячеві з офіційним візитом перебувала делегація з міста-побратима XVIII район Будапешта.
У Тячівській міській раді почесних гостей зустрічали міський голова Іван Іванович Ковач, секретар міської ради Іван Іванович Крічфалушій, заступники міського голови Клебан І.Я. і Мийсарош Т.С., керівники структурних підрозділів та депутати міської ради.
І.І.Ковач коротко ознайомив гостей з сторінками історії міста та основними напрямками торговельно-економічного і культурного розвитку сучасної Тячівської громади. 
На зустрічі визначено, що основою співробітництва між нашими містами можуть стати угоди про співробітництво в економічній та культурно-освітній сферах. Саму тому у рамках візиту відбулась екскурсія по освітнім закладам нашого міста, історичним пам’яткам та місцях, цікавими для туристів. 
Делегація відвідала Тячівську ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Гренджі-Донського. Угорців цікавила історія школи, структура, і разом з міським головою обговорювалися питання щодо енергозберігаючих технологій. Вражені гості були 1-А класом, де введено проект «Розумна школа». 
Побували гості і у гордості нашої громади: – спортивному комплексі «Спортивна арена Тячів». Ними відзначено, що спорт - це та галузь, якій потрібно призначати велику увагу. 
Талановиті учні школи мистецтв зустріли делегатів цікавою концертною програмою. Директор школи провів невелику екскурсію по школі, де члени делегацій побачили класи для індивідуальних занять та роботи учнів школи. 
Звичайно, що гості побажали побувати у школі з угорською мовою навчання. Вже тут більш детально обговорювалися проекти співробітництва, які стосуються питань енергозбереження.
Міський голова побажав гостям приємних вражень від перебування в м. Тячів та від імені міської громади подарував сувеніри на згадку про перебування у нашому місті.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь