Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

До уваги жителів Тячівської міської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 29.01.2019 09:26
Кількість переглядів: 2791

Фото без описуЗ 14 по 19 квітня 2019 року буде проводитися міжнародний семінар «Сучасні технології соціальної роботи в різних сферах життя»

 

Громадська організація «Відкритий світ молоді» інформує, що з 14 по 19 квітня в м. Братислава у співпраці з Східноєвропейським агентством розвитку (EEDA) за підтримки Посольства Словаччини в Україні заплановано проведення міжнародного семінару «Сучасні технології соціальної роботи в різних сферах життя» (програма додається).

Мета семінару – ознайомлення з міжнародними системами і моделями надання соціальних послуг, сучасними технологіями соціальної роботи в різних сферах життєдіяльності, ефективним міжнародним досвідом застосування сучасних технологій у професійній діяльності соціальних працівників.

До участі у семінарі запрошуються представники центрів соціальних служб для сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення сільських, селищних, міських рад, об’єднаних територіальних громад, служб у справах дітей та спеціальних установ для дітей, системи освіти і охорони здоров’я, інші зацікавлені спеціалісти з різних сфер соціального обслуговування населення.

Витрати на проїзд, проживання та харчування передбачаються за рахунок учасників семінару.

 

За більш детальною інформацією та з метою реєстрації звертатися до координатора проекту Котлярової Уляни, організаторів заходу за телефонами: 044-453-73-43, 067-449-13-41, 097-718-17-67, 050-334-40-92, 050-311-32-80

 

Завантажити програму


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь