A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Вносимо ясність щодо публікації у групі Facebook «Тячівська правда»

Дата: 12.06.2019 17:15
Кількість переглядів: 6053

Вносимо ясність щодо публікації у групі Facebook «Тячівська правда» (переглянути), яка викликала жваве обговорення на інтернет-ресурсі з приводу проведення благоустрою прибудинкової території по вул.Шапошнікова у м.Тячів.

Це не виправдовування, а інформація для жителів міста.

У вересні 2018 року до Тячівської міської ради з колективним листом звернулися мешканці багатоповерхових будинків вулиць Шапошнікова та Незалежності з проханням вишукати можливість поточного ремонту існуючої пішохідної доріжки та облаштувати місця для паркування автомобілів в межах території на ділянці від повороту на вулицю Шапошнікова з вулиці Незалежності (переглянути).

Дане звернення було розглянуто на засіданні виконкому міської ради  і прийнято відповідне рішення від 17.10.2018 №242, яке розміщено на офіційному веб-сайті Тячівської ОТГ https://tyachiv-city.gov.ua/  (переглянути).

З настанням сприятливих погодних умов, у червні цього року, підрядником розпочаті  роботи з благоустрою території відповідно до креслення розпланування (переглянути).

Проект не передбачає будівництва магазинів та інших споруд, а облаштування пішохідної і зеленої зони, стоянки автомобілів. Проект передбачає вирубку хаотично розміщених дерев і висадку зелених насаджень за згодою жителів мікрорайону.

Хочемо додати, що ці роботи є одним з фрагментів комплексу благоустрою мікрорайону Шапошнікова та вулиці Голлоші.

Здавалось би планове питання благоустрою міста. Чому стільки емоцій?  Спробуємо роз’яснити.  

У січні 2018 року виконкомом міської ради фізичній особі-підприємцю Феєру Михайлу Михайловичу (він же дописувач) відмовлено у наданні дозволу на встановлення об’єктів торгівлі дрібно-роздрібної мережі – лотків «КАВА» у центральній частині міста (фото лотків та пропоноване місце їх розташування), переглянути рішення. Підставою відмови є рішення виконкому міської ради від 07.06.2006 року (переглянути).

Ви всі свідки того, що за роки існування цього рішення міською радою не видавалися дозволи на розміщення МАФів у центральній частині міста.    Ми хотіли зберегти центр міста для його жителів. До речі, таких звернень було декілька, і по всіх  - рішення однакові.

Дописувач звертався в суди різних інстанцій, які підтвердили правильність наших рішень.

Тепер про інше. За роки існування об’єднаної громади нами не приймалося рішення про виділення вільних земельних ділянок ні в Руському Полі ні в Чорній Воді.

На останок.  Консервний завод проданий (акціонований) ФДМ України років 25 назад. Звичайно, не владою міста. Це факти, не емоції. Якщо в дописувача вони є, то хотілося б, щоб вони не виходили за рамки етики і здорового глузду. Я не святий, роблю помилки. Готовий до відкритої, послідовної і конструктивної розмови з будь-ким. Готовий відповісти за свої слова і справи, чого бажаю і автору допису в групі «Тячівська правда».

 Тячівський міський голова 




Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь