A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Делегація з міста Тячів побувала у місті-побратимі Вац (Угорщина)

Дата: 24.07.2019 14:50
Кількість переглядів: 2704

З метою розширення взаємної співпраці міста Тячів з містом-побратимом Вац (Угорщина) у розвитку культури, спорту та мистецтва делегація на чолі з заступником мера м.Тячів Мийсарош Т.С., секретарем ради Крічфалушій І.І., депутатами та працівниками міської ради відвідала місто-побратим 18-21липня 2019 року.

Різноплановою і надзвичайно цікавою була культурна програма святкування ХХVIІ.Váci Világi Vigalom: ярмарок-продаж, виставки, майстер класи від умільців народного мистецтва, розваги для дітей, маса спортивних заходів.

На 7 концертних сценах одночасно проходили різножанрові концерти: від класичної до народної, естрадної, духовної музики. Незабутні враження на гостей справив виступ на урочистому відкритті свята у Соборі симфонічного оркестру «Civitás» та хорового колективу «Vox Humana», у виконанні яких прозвучали твори Г.Генделя, Й.Гайдна. У вечірніх програмах на головній сцені міста відбулися концерти відомої на весь світ легендарної hard rock групи Nazareth, співака – легенди Fenyо Miklós та Джаз гурту Neumann Balázs Trió Faith.

Поміж культурних заходів відбувалися і офіційні прийоми та круглі столи, де представники делегацій мали можливість поспілкуватися та обговорити перспективи майбутньої співпраці.

На офіційному відкритті свята мер м. Вац Аттіла Фордош розповів про важливість співпраці між містами-побратимами і подякував всім партнерам за плідну роботу та вагомий внесок.

У мерії міста Вац відбулося підписання Угоди про зміцнення співробітництва Ваца та Отроковіце (Чехія), міст-побратимів, які вже п'ятий рік поспіль підтримують дружні зв'язки. Після взаємних привітань сторони обмінялися з власноруч підписаними угодами про продовження дії міст-побратимів Вац - Отроковіце. На завершення відбулося офіційне відкриття фотовиставки Фотоклуб Бешеда Отроковіце.

Дякуємо меру міста Вац пану Аттіла Фордош  за запрошення відвідати ХХІІ.Váci Világi Vigalom а також плідну співпрацю між нашими містами.

Едіта Петер

Депутат Тячівської міської ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь