A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Заява про екологічні наслідки

Дата: 10.09.2019 13:35
Кількість переглядів: 2057

Фото без описуЗаява про екологічні наслідки  діяльності від  «Реконструкції  водозабору та споруд очищення води р.Тиса потужністю 2400 м3/добу для питних та господарсько-побутових потреб м.Тячів».

Проектною документацією  передбачено реконструкція  водозабору та споруд очищення води р.Тиса для питних та господарсько-побутових потреб м.Тячів потужністю 2400 м3/добу, 876000 м3/рік .

На майданчику водозабору  передбачено облаштування насосів для забору води з р.Тиса в залізобетонної будівлі з її укріпленням габіонами з щебінкою та можливістю обслуговування приміщення машзалу через люки, розташовані на рівні верху дамби.

На майданчику водоочисних споруд проектом передбачається розташування обладнання для фізико-хімічного очищення та знезараження води р.Тиса в будівлі з встановленням резервуарів протипожежного запасу води  поряд з будівлею .

Промивні води фільтрів відводяться в окрему будівлю, де овас механічно зневоднюється, а освітлені промивні води, після очищення на мікро фільтрі використовуються для цілорічного внутрішньо -ґрунтового зрошення енергетичних рослин, біомаса яких використовується як альтернативне джерело енергії.

Проектною документацією  розглянуті всі аспекти реконструкції  споруд водозабору та очищення води р.Тиса – екологічні, економічні, соціальні, та зроблено висновок про доцільність та екологічну безпечність запроектованого об’єкту з дотриманням вимог охорони навколишнього середовища в районі розміщення споруд.

Замовник зобов’язується виконати всі проектні рішення по охороні навколишнього природного середовища, гарантує екологічну безпеку на всіх етапах реконструкції і експлуатації об’єкта, керуючись Законом України «Про охорону навколишнього природного середовища» і іншими нормативними законодавчими актами.

 З проектною документацією можливо ознайомитися  за адресою: м. Тячів , вул. Шевченка, 2; тел. (03134) 3-30 89


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь