A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Повідомлення про проведення громадських слухань 12.11.2019 під час розроблення містобудівної документаці

Дата: 11.10.2019 16:02
Кількість переглядів: 2208

 

Фото без описуУ відповідності до норм статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» 12.11.2019 року  о 10.00 за київським часом в залі засідань міської ради за адресою: м. Тячів, вул. Шевченка, 2  відбудуться громадські слухання щодо врахування гро­мадських інтересів під час роз­роблення містобудівної докуме­нтації:

  • внесення змін до містобудівної документації – детального плану території земельної ділянки в м. Тячів в межах вулиці Кошута для будівництва та обслуговування будівель торгівлі;
  • детальний план території земельної ділянки в м.Тячів, вул. Деяка Олександра, 13 площею 0,0546 га, з визначенням функціонального призначення, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі;
  • внесення змін до детальний план території земельної ділянки урочища «Стара Ферма» в м.Тячів, з визначенням функціонального призначення, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Містобудівну документацію розроблено відповідно до ДБН 360-92** «Планування і забудова міських і сільських поселень», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Явка власників земельних ділянок, на які розробляється містобудівна документація та спеціалістів проектних організацій розробників ОБОВ’ЯЗКОВА. У випадку неявки містобудівна документація розглядатися не буде.

 Ознайомлення з містобудівною документацією, текстовими та  графічними матеріалами у відповідному по­рядку буде здійснюватися з 9.00 до 12.00 в ро­бочі дні, у відділі містобудування, архітектури Тячівської міської ради за адресою: вул. Шев­ченка, 2 (каб. 8).

Пропозиції та зауваження пропонується подавати пись­мово до 11.11.2019 року за адресою: 90500 м. Тячів, вул. Шевченка, 2, Тячівська міська рада. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

 

Відділ містобудування та архітектури Тячівська  міська рада

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь