A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста з планово-фінансової роботи, бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти Тячівської міської ради

Дата: 17.01.2020 14:03
Кількість переглядів: 1511

Фото без описуВідповідно до вимог статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців»,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста з планово-фінансової роботи, бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти Тячівської міської ради.
  2. Головному спеціалісту відділу освіти Тячівської міської ради Шелевер М.В. розмістити оголошення про проведення конкурсу на офіційному сайті Тячівської міської ради та відділу освіти Тячівської міської ради (додається).
  3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Начальник відділу освіти                                                              С.І. Дерен 

Переглянути наказ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

до листа відділу освіти

Тячівської міської ради

Закарпатської області

    17.01.20203

 

Відділ освіти Тячівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста з планово-фінансової роботи, бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти Тячівської міської ради.

Вимоги до претендентів:

  • повна вища освіта фінансвово-економічного професійного спрямування за освітньо- кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
  • стаж роботи за фахом на державній службі або в службі органах місцевого самоврядування на посаді провідного спеціаліста  не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 2 років;
  • вільне володіння українською мовою;
  • вміння працювати на комп’ютері в режимі досвідченого користувача.

Документи на участь у конкурсі на заміщення вакантної посади приймаються відділом освіти Тячівської міської ради за адресою м. Тячів, вул. Шевченка, 2 каб.16, протягом 30 календарних днів з дня опублікування цього оголошення на офіційному сайті Тячівської міської ради та відділу освіти.

До заяви додаються :

  • заповнена особова картка (форма ГІ- 2ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4x6 см;
  • копії документів про освіту;
  • копію документа, який посвідчує особу (паспорт);
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військово зобов’язаних);
  • декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій Держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції», шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua)

Для відома претендентів на зайняття:

Заміщення вакантної посади здійснюється за конкурсною процедурою (складання іспиту на знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про доступ до публічної інформації», «Про захист персональних даних», «Про освіту», «Про трудовий кодекс України», «Про державні фінанси» «Про фінансовий моніторинг»  та інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування з урахуванням функціональної специфіки посади; проведення співбесіди).

Спеціальна перевірка проводиться після проведення конкурсу згідно з письмовою згодою, поданою кандидатом, який переміг у конкурсі.

Довідки за телефоном: 0968549271.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь