A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Про стан протиепідемічної ситуації на території Тячівської міської об’єднаної територіальної громади, пов’язаної із розповсюдженням коронавірусної хвороби COVID-19

Дата: 03.06.2020 11:03
Кількість переглядів: 1196

Фото без описуНа виконання протоколу №8 позапланового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Закарпатської обласної державної адміністрації від 29 травня 2020 року

 розпоряджаюся:

 

  1. Ввести на території Тячівської міської об’єднаної територіальної громади послаблення протиепідемічних заходів та дозволити:

1.1. Проведення спортивних заходів без глядачів, в яких бере участь не більше 50 осіб.

1.2. Проведення релігійних заходів, за умови участі не більше однієї особи на 10 м2 площі, де проводиться захід.

1.3. Діяльність готелів (крім функціонування в готелях ресторанів, басейнів, спа-зон).

1.4. Роботу закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів (крім проведення групових занять з кількістю учасників більше, ніж 10 осіб).

1.5. Регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів громадським транспортом у міському, приміському, міжміському сполученні, за умови перевезення пасажирів в межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

1.6. Відвідування занять в групах не більше, ніж 10 осіб в закладах  освіти, проведення професійно-практичної підготовки та державної кваліфікаційної атестації в закладах професійної (професійно-технічної) освіти, підготовчих заходів до практичної підготовки на виробництві, лабораторних робіт та тренажерних занять, отримання документів про професійну (професійно-технічну) освіту, участь в освітньому процесі, пов’язаному з освітою дорослих.

1.7. З 9 червня 2020 року дозволити відвідування закладів дошкільної освіти.

         2. Продовжити виконання заходів щодо запобігання поширенню на території Тячівської міської об’єднаної територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2/

         3. У разі погіршення епідеміологічної ситуації у населених пунктах громади або при виникненні локальних випадків (осередків) інфікування коронавірусом COVID-19 штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації місцевого рівня (начальник – Мийсарош Т.С.) забезпечити прийняття оперативних рішень щодо їх локалізації та вжиття визначених протиепідемічних заходів, у тому числі введення більш жорстких (додаткових) карантинних обмежень.

            4. Секретарю штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації місцевого рівня Тиводар М.В. забезпечувати інформування регіонального штабу та управління з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами про прийняті рішення.

            5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Керівник робіт з ліквідації

наслідків надзвичайної ситуації                                                               І.Я. Клебан


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь