A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

З 16 червня 2020 року в Тячівській ОТГ вирішено посилити контроль за дотриманням вимог протиепідемічних та карантинних заходів

Дата: 15.06.2020 15:46
Кількість переглядів: 15822

Фото без описуВраховуючи тенденцію до зростання кількості хворих на  гостре коронавірусне захворювання COVID-19, а саме: з 1 по 7 червня 2020 року в Тячівській ОТГ методом ПЛР-тестування лабораторно підтверджено 2 випадки, з 8 по 14 червня 2020 року – виявлено 5 нових випадків, а за станом на 15.06.2020 року п’ятьох мешканців громади направлено на ПЛР-тестування з підозрою коронавірусного захворювання, та з метою недопущення на території Тячівської ОТГ погіршення епідеміологічної ситуації згідно розпорядження Керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації місцевого рівня Тячівської міської ради Закарпатської області від 15.06.2020 року  №12 Про посилення контролю за виконанням протиепідемічних заходів із мінімізації поширення коронавірусної  хвороби COVID-19 на території населених пунктів Тячівської ОТГ встановлюються наступні заходи:

  1. Посилити контроль за дотриманням вимог протиепідемічних та карантинних заходів на території Тячівської міської об'єднаної територіальної громади.
  2. Відновити практику:

2.1. Проведення рейдів щодо дотримання громадянами вимог із самоізоляції.

2.2.Моніторингу дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог, зокрема: соціальної дистанції, використання засобів індивідуального захисту  у закладах громадського харчування, місцях торгівлі та обслуговування людей.

2.3.  Проведення дезінфекції вулиць, площ, місць загального користування міста та сіл громади, у жилих, виробничих, санітарно-побутових приміщеннях, будівлях і спорудах Тячівської громади.

  1. Призупинити з 16 червня 2020 року роботу закладів дошкільної освіти Тячівської ОТГ.
  2. Звернути увагу керівників релігійних громад та суб’єктів господарювання щодо особистої відповідальності за невжиття заходів із недопущення проведення масових зібрань (під час весіль, поховань, інших релігійних обрядів, тощо).
  3. Звернути увагу керівників установ, організацій та підприємств незалежно від форм власності та підпорядкування, інших суб’єктів господарювання, що здійснюють приймання відвідувачів на необхідність дотримання соціальної дистанції 1,5 м., нанесення відповідного маркування для забезпечення дотримання дистанції, обмеження перебування у приміщенні одночасно великої кількості людей (не більше 10), використання засобів індивідуального захисту, здійснення температурного скринінгу.
  4. Штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації місцевого рівня (Мийсарош Т.С.):
    1. Посилити проведення роз’яснювальної роботи серед населення Тячівської ОТГ щодо необхідності дотримання вимог карантинних заходів.
    2. Забезпечувати інформування регіонального штабу та управління з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами про прийняті рішення.
    3. У разі погіршення епідемічної ситуації на території Тячівської ОТГ забезпечити прийняття оперативних рішень щодо їх локалізації та вжиття заходів щодо введення більш жорстких (додаткових) карантинних обмежень.

 

 

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь