A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Позачергове засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради відбудеться 23 липня 2020 року

Дата: 21.07.2020 16:56
Кількість переглядів: 1409

від 21 липня 2020  року  № 90

м. Тячів

 

 

Про скликання позачергового засідання

виконавчого комітету Тячівської міської

ради в липні 2020 року

 

      Відповідно до Положення про виконавчий комітет Тячівської міської ради, затвердженого рішенням першої сесії першого скликання Тячівської міської ради від 12.11.2015 року №9, Регламенту роботи виконавчого комітету Тячівської міської ради, затвердженого рішенням виконкому Тячівської міської ради 13.11.2015 року № 319 (із внесеними змінами та доповненнями), плану роботи виконавчого комітету Тячівської міської ради на третій квартал 2020 року, затвердженого рішенням виконкому Тячівської міської ради від 11.06.2020 року №115, керуючись статтями 42, 51, 52, 53 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

                                                       розпоряджаюся:

1. Скликати позачергове засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради  23 липня 2020 року о 10.00 годині.

2. Внести для розгляду на позачерговому засіданні виконавчого комітету наступні питання:

2.1. Про затвердження протоколу комісії з питань використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (інформує:  Тиводар М.В. – головний спеціаліст юридичного відділу апарату виконкому Тячівської міської ради)

2.2. Про зняття громадян з квартирного обліку (інформує:  Тиводар М.В. – головний спеціаліст юридичного відділу апарату виконкому Тячівської міської ради)

2.3. Про зміну товариству з обмеженою відповідальністю «КОЛБЕ ТЕПЛО» тарифів, встановлених на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджетів  (інформує:  Візичканич В.І. – начальник юридичного відділу апарату виконкому Тячівської міської ради).

2.4. Про надання одноразових  грошових  допомог окремим категоріям громадян, малозабезпеченим соціально незахищеним верствам населення міста Тячів, сіл  Тячівка та Руське Поле (інформує: Решетар О.В.- керуюча справами (секретар) виконкому міської ради).

2.5. Розгляд питань за зверненнями громадян (інформують: Мийсарош Т.С. – заступник міського голови, Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури міської ради, Боднар В.М. - начальник відділу комунального майна  міської ради).

2.6. Різне.

3. Головному спеціалісту відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому міської ради Бісько О.А. оприлюднити дане розпорядження на офіційному веб-сайті Тячівської міської ради.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючу справами (секретаря) виконкому міської ради Решетар О.В.

 

Міський голова                                                                                          І.І.Ковач


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь