A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Шановна громадо!

Дата: 19.10.2020 14:29
Кількість переглядів: 3978

Фото без описуДобігає до кінця виборча кампанія, до дня волевиявлення залишилось декілька днів. Це період, коли в засобах масової інформації та соцмережах, як правило, з’являються «цікаві новини». Хочу висловити свою позицію по декількох питаннях, які вже обговорюють у місті.

Перше. Щодо можливого факту добровільного зняття власної кандидатури на міського голову. Цього не буде. Заяву про намір балотуватися я писав не для того, щоб зніматись взагалі або на чиюсь користь. Я йшов перемагати, цим шляхом і буду йти далі.

Друге. Щодо підтримки мною депутатів від різних партій. Стараюсь бути послідовним у своїх поступках, тому завжди підтримував, тепер підтримую та готовий підтримати в майбутньому особу кандидата від будь-якої проукраїнської партії, який хоче сприяти розбудові населених пунктів,  працювати на громаду послідовно, конструктивно, результативно. Виборче законодавство змусило багатьох із кандидатів реалізовувати себе через партійні списки. Таке наше сьогодення. Я залишаюсь безпартійним, буду рівно віддалений від усіх політичних партій, рівно наближений до депутатів від всіх проукраїнських сил, які хочуть працювати над подальшим розвитком громади. Це моя позиція, вона такою є, була і завжди такою буде.

         Щодо іншої «інформації» про мене у соцмережах. Я впевнений, що об’єднана громада – є мудра громада, яка знає мене давно, склала про мене власну думку. Нею і користуйтесь. Я не претендую на оди, похвали і пам’ятник при житті. Прошу лише виваженого, толерантного та людяного ставлення до мене, як до посадовця. Ваше право обирати забезпечено законодавством, і я ніколи не буду чинити тиск на виборців та моїх опонентів з метою досягнення перемоги на виборах за будь-яку ціну.

         З виборів не розпочиналось життя, з ними воно і не закінчиться.

        Будьмо мудрими і виваженими, поважаймо один одного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь