A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Унікальна пропозиція для  підприємств, що знаходяться на території Тячівської громади

Дата: 15.03.2021 13:48
Кількість переглядів: 1156

Фото без описуФонд  німецької економіки з міжнародного співробітництва в Україні пропонує підприємствам, що знаходяться на території громади, взяти участь у міжнародному Проекті SES - Служба Старших Експертів.

Служба Старших Експертів (SES) - провідна німецька організація та однойменний благодійний фонд, що направляє фахівців з Німеччини на проекти в інші країни на громадських засадах.

Тобто, експерти із різноманітних сфер діяльності, які мають багаторічний професійний досвід, готові на безоплатній основі працювати на будь-якому підприємстві та надати співробітникам допомогу, відповідно до поставлених керівником задач.

Служба знайде потрібного фахівця, виходячи з запиту замовника та індивідуальної ситуації на підприємстві. Проблеми, які вирішуються  експертами, полягають, в першу чергу, в підвищенні кваліфікації персоналу та наданні практичної допомоги при вирішенні задач технічного та організаційного характеру (як то вдосконалення виробництва, організація підприємства, поліпшення якості, навчання персоналу, розробка сучасних концепцій збуту і маркетингу, експорт продукції, модернізація виробництва та інше).

Що пропонується?

•             Безкоштовна подача заявки. Проект оплачує всі ключові видатки (страховки, перельоти, організаційні витрати на залучення експерта).

•             SES - це більше 12000 експертів, які надають свою допомогу на громадських засадах. Секрет їхнього успіху - багаторічний професійний досвід в 50 галузях економіки і 500 професійних сферах.

•             Працюють  з 1983 року і вже реалізували понад 50000 проектів в 160 країнах Світу: в Африці і на Близькому Сході, в Азії та Середньої Азії, в Латинській Америці і Вест-Індії, в Центральній, Східній і Південно-Східній Європі, на Кавказі, а також в Україні.

зразок Заявки (анкети) на залучення експертів з Німеччини.

більш детальна інформація про проєкт


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь