A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Тячівська громада одна із лідерів громад Закарпаття по доходах бюджету на одного жителя (за результатами І кварталу)

Дата: 20.04.2021 14:35
Кількість переглядів: 975

За результатами І кварталу лідерами по доходах бюджету на одного жителя стали Холмківська, Ужгородська, Оноківська, Чопська, Мукачівська та Тячівська територіальні громади.


За І квартал 2021 року до загального фонду місцевих бюджетів Закарпатської області без урахування трансфертів надійшло 1385,6 млн грн, що складає 107% плану та на 8,4% більше обсягу надходжень за відповідний період 2020 року.


Як розповідає консультантка з бюджетних питань Закарпатського РВ Асоціації міст України Юлія Траньович, що працює в рамках проєкту ПУЛЬС (USAID), із 64 територіальних громад заплановані показники надходжень виконали 52 громади. Серед 12 територіальних громад, що не виконали план по доходах, у чотирьох громадах рівень виконання плану є дуже низьким, 50-80 %, що з часом може призвести до проблем з виплатою заробітної плати працівникам бюджетних установ.

Порівнюючи з результатами за І квартал попереднього року, привівши у співставні умови, 57 територіальних громад мають позитивний темп росту доходів. Найбільший приріст надходжень досягнуто у Ясінянській (на 51,1% більше), Усть-Чорнянській (на 49,4%), Великодобронській (на 36,1%) та Сюртівській (на 35,7%) територіальних громадах. Найбільше скорочення надходжень порівняно з попереднім роком спостерігається у Вишківській (на 17,1% менше) та Середнянській (на 11,7%) територіальних громадах. Причиною цього є зменшення надходжень з податку на доходи фізичних осіб, зокрема, і через зміну окремими суб’єктами господарювання напряму перерахування ПДФО.

У розрахунку на одного жителя найбільший обсяг доходів загального фонду бюджетів за І квартал отримали в Холмківській (2868 грн), Ужгородській (2316 грн), Оноківській (1874 грн), Чопській (1727 грн), Мукачівській (1646 грн) та Тячівській (1625 грн) територіальних громадах.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь