A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

В Тячівській міській раді проходить засідання виконавчого комітету

Дата: 13.07.2021 09:29
Кількість переглядів: 633

Як і анонсувалося раніше, сьогодні, 13.07.2021, в залі засідань Тячівської міської ради зібралися члени виконавчого комітету для прийняття рішень по важливих на даний час питаннях.

Головний спеціаліст  фінансового відділу - Нанаші Емма - доповіла присутнім про  підсумки виконання бюджету Тячівської міської територіальної громади за перше півріччя 2021 року, після чого міський голова Іван Іванович Ковач ознайомив членів виконкому з пропозиціями щодо змін до міського бюджету на 2021 рік, затвердженого рішенням сесії Тячівської міської ради від 24.12.2020 року №167. 

При обговоренні даного питання члени виконкому обговорювали питання занять дітей Тячівського району в дитячо-юнацькій спортивній школі та дитячій школі мистецтв Тячівської міської ради. Іван Іванович наголосив, що жодна з громад району за перше півріччя 2021 року не прийняла рішення щодо співфінансування даних закладів, що, на жаль, призведе до припинення тренувань та занять дітей, які проживають не в Тячівській громаді. Більш чітку картину можна буде бачити з 1 вересня 2021 року, коли формуватимуться списки дітей та розклади занять. Директор дитячої школи мистецтв Іващук Андрій доповів пристунім, що робота над даним питанням активно ведеться: учні ДШМ з 1 вересня 2021 року займатимуться в школах громад, де вони проживають. 

Наразі члени виконкому розглядають питання:

Про підготовку об’єктів комунального майна Тячівської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років (інформує:  Боднар В.М.. – начальник відділу комунального майна Тячівської міської ради).

Про затвердження протоколу №1 комісії для формування пропозицій щодо потреби в  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних,  підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа  (інформує:  Решетар О.В. – керуюча справами (секретар) виконкому  Тячівської міської ради).

Про внесення доповнень до переліку та тарифів на платні медичні послуги,  які надаються комунальним некомерційним підприємством «Тячівська консультативна поліклініка» Тячівської міської ради Закарпатської області, затверджених рішенням виконкому Тячівської міської ради від 28.05.2021 №164 (інформує:  Решетар О.В. – керуюча справами (секретар) виконкому  Тячівської міської ради).

Про включення до Переліку першого типу об’єкта комунальної власності Тячівської міської територіальної громади, який підлягає передачі в оренду на аукціоні (Лозан В.М. -  провідний спеціаліст відділу комунального майна Тячівської міської ради).

Про затвердження дефектних актів та зведених кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва (інформує: Бенчак І.В.– начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради ).

Про затвердження проектно-кошторисної документації об’єктів будівництва (інформує: Бенчак І.В.– начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради ).

Про затвердження дефектного акту та зведеного кошторисного розрахунку вартості  капітального ремонту орендованих приміщень (інформує: Боднар В.М.. – начальник відділу комунального майна Тячівської міської ради).

Про надання одноразових грошових  допомог окремим категоріям громадян,  малозабезпеченим, соціально-незахищеним верствам населення міста Тячів, сіл Тячівка, Руське Поле, Лази та Округла (інформує: Ребар Т.В. - начальник відділу соціального захисту населення Тячівської міської ради).

Про відзначення Дня міста Тячів, утворення координаційної ради (інформує Решетар О.В. – керуюча справами (секретар)виконкому Тячівської міської ради)

Розгляд питань за зверненнями громадян ( Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури міської ради, Боднар В.М. – в.о. начальника відділу комунального майна Тячівської міської ради, Монич К.П. – начальник служби у справах дітей Тячівської міської ради).

 

Проєкти рішень



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь