A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

День міста, стихійний ринок та утримання Тячівської районної лікарні – питання, які вирішували депутати на сьогоднішньому засіданні сьомої сесії Тячівської міської ради

Дата: 15.07.2021 15:22
Кількість переглядів: 1417

Фото без описуНа сьогоднішньому першому пленарному засіданні сьомої сесії Тячівської міської ради 24 депутати Тячівської міської ради вирішували ряд надважливіших питань для міста та громади в цілому.

Перш за все  депутати розглянули питання щодо згоди на організацію співробітництва між територіальними громадами Тячівського району з метою утворення спільного комунального підприємства «Тячівська районна лікарня». Тячівський міський голова та голови громад Тячівського району дійшли певної згоди щодо спільного утримання спільного комунального підприємства «Тячівська районна лікарня». Депутатами міської ради прийнято рішення підтримати згоду голів громади щодо спільного утримання комунального підприємства «Тячівська районна лікарня".

Серед інших важливих питань, які виносилися на розгляд депутатів міської ради було і питання про  стан виконання рішень Тячівської міської ради з питань припинення несанкціонованої торгівлі в місті Тячів: у провулку Володимирському, вулиці Голлоші, площі Поштовій та прилеглих до них земельних ділянках.

Депутати вирішили звернутися до керівника Тячівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області з вимогами

  1. Вжити відповідні заходи для усунення систематичних порушень вимог чинного законодавства та рішень міської ради з питань припинення несанкціонованої торгівлі в місті Тячів: у провулку Володимирському, вулиці Голлоші, площі Поштовій та прилеглих до них земельних ділянках з боку організаторів стихійної торгівлі, в першу чергу керівництва МПП «Гранат».
  2. У випадку вчинення правопорушень фізичними особами-підприємцями та особами, що здійснюють господарську діяльність без державної реєстрації як суб’єкта господарювання, притягнути їх до передбаченої законом відповідальності, зокрема статтями: 152, 160, 164 Кодексу України про адміністративні порушення

і на останок депутати Тячівської міської ради вирішили провести 18-19 вересня 2021 року загальноміське свято – День міста Тячів, присвячене 692–ій річниці від першої документальної згадки про місто Тячів.

На сесії обговорювалося і ряд інших важливих питань. З рішеннями сесії можна ознайомитись за посиланням

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь