Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

В Тячеві провели круглий стіл до Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України "Етапи державотворення незалежної України"

Дата: 12.08.2021 19:32
Кількість переглядів: 692

Фото без опису11 серпня 2021 року в Тячівській бібліотеці  було проведено круглий стіл до Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України, знаменної події у багатовіковій історії національного державотворення.

На засідання круглого столу були запрошені представники влади, представники молодіжної ради, вчителі, працівники освіти та культури громади, учні шкіл та Тячівського ліцею.

З цікавими історичними доповідями про історичний шлях, пройдений Україною до набуття незалежності,  та символи нашої держави розповів голова молодіжного хабу, заступник директора з виховної роботи ПНВК «Щасливе місто», вчитель історії Микола Чех.

У своєму виступі Микола Васильович розкрив основні історичні етапи формування незалежності української держави, а також зазначив, що День незалежності України є найбільшим державним святом.
Учасники круглого столу обговорили низку питань, зокрема які ключові події були визначними для українського державотворення та роль молоді в формуванні незалежної держави.

Продовжуючи тему незалежності,  в.о. начальника відділу культури, сім‘ї, молоді та спорту  Тячівської міської ради Едіта Петер нагадала, що  ми можемо самі визначати свою долю, маємо бути незалежними, самостійними та впевненими, а також  підкреслила важливість проведення круглого столу, який надає можливість обговорити проблемні питання, що стосуються розбудови української державності.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь