A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

В Тячеві проходить Чемпіонат України (U-16) з греко-римської боротьби

Дата: 26.10.2021 17:37
Кількість переглядів: 3437

Фото без описуДва дні поспіль: 26-27 жовтня в спортивному комплексі «Спортивна арена Тячів» проходитиме Чемпіонат України (U-16) з греко-римської боротьби. Організаторами Чемпіонату є Міністерство молоді та спорту України, Тячівська міська рада та спортивний клуб «Тячівські Вовки».

На відкритті заходу були присутні поважні гості: перший заступник Тячівського міського голови – Владислав БРАТЮК, голова Тячівської РДА – Тімур АВЕРІН, депутати Закарпатської обласної ради Юрій ПОКОРБА та Василь КРУЛЬКО, майстер спорту  України міжнародного класу, суддя міжнародної категорії, Державний тренер збірної України з греко-римської боротьби Віталій ВОЛОШИН, головний спеціаліст комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, суддя міжнародної категорії Григорій ВАСЬКІВСЬКИЙ, суддя міжнародної категорії, представник суддівського комітету Асоціації спортивної боротьби Олег СОБЧУК, заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, старший тренер збірної Закарпатської області, майстер спорту України міжнародного класу з греко-римської боротьби, суддя вищої категорії – Іван КУКУШКІН.

Під час урочистого відкриття чемпіонату з вітальним словом виступив Владислав БРАТЮК, який зазначив, що тячівська  школа борців є однією з найкращих в країні,  побажав спортсменам перемог та гарного відпочинку в нашому місті.

Побажав успіху спортсменам і тренер збірної України з греко-римської боротьби Віталій ВОЛОШИН.

Президент спортивного клубу «Тячівські Вовки» Євген М’ягкий привітав гостей міста-учасників Чемпіонату та побажав їм проявити найкращі якості на змаганнях, перемоги у чесній і справедливій боротьбі.

Нагадаємо, що в Тячеві вже з 1994 року відбувалися турніри з греко-римської боротьби. Організацією турнірів займався заслужений працівник фізичної культури та спорту України. Почесний громадянин Тячева – Йосип Юрійович Болдижар. Саме завдяки його тренерському таланту та наполегливі праці в Тячеві виросло не одне покоління борців греко-римського стилю, які гідно прославляли наш край на Всеукраїнських та Міжнародних турнірах. На жаль, після важкої хвороби, рівно рік тому 26 жовтня життя Йосипа Юрійовича обірвалось. Хвилиною мовчання  учасники чемпіонату вшанували пам’ять Йосипа Юрійовича під час урочистого відкриття чемпіонату.

Після відкриття спортсмени продовжили змагання.

Завтра, 27 жовтня, учасники змагатимуться до 12:30. О 12:30 відбудеться урочисте нагородження переможців Чемпіонату.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь