A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Тячів відвідала делегація краю Височина Чеської республіки

Дата: 04.12.2021 18:13
Кількість переглядів: 1145

Фото без описуЗ 3 по 5 грудня 2021 року на Закарпатті з робочим візитом перебуває  делегація краю Височина Чеської Республіки

Під час робочого візиту керівник чеської делегації,  голова крайового Уряду краю Височина Зденек Кадлец разом з  керівником офісу Гетьмана, координатора співробітництва із Закарпатською областю України Катериною Свободовою, а також Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні паном Радеком  Матула, Генеральним консулом Чеської Республіки у Львові паном Давидом Нови та його заступником Володимиром  Кадлец мали на меті  вручити гуманітарну допомогу для медиків, рятувальників та окремих закладів освіти Закарпатської області.

Розпочавши свій візит з Ужгорода, чеські партнери  передали Обласній клінічній інфекційній лікарні   машину швидкої допомоги, а для закарпатських пожежників - партії захисних рукавиць.

Окрім того, чеські гості передали  комп’ютери для Ужгородської спецшколи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської облради,  «Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка» та Ставненській сільській раді.

А от сьогодні, 4 грудня, делегація відвідала Тячівську міську раду, де разом з головою Закарпатської обласної ради Володимиром  Чубірко та керуючою справами обласної ради Мирославою Ливч  передали для нашої громади подарунок у вигляді 20 сучасних одиниць техніки (див.попередню публікацію).

Перший заступник міського голови Владислав Братюк, секретар міської ради Іван Крічфалушій та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Тіберій Мийсарош на офіційній зустрічі висловили подяку  голові крайового Уряду краю Височина Зденек Кадлец  та обговорили подальші кроки в співпраці.

Співпраця Закарпатської області з Краєм Височина ґрунтується на засадах, задекларованих в Угоді про співробітництво між Закарпатською областю України та краєм Височина Чеської Республіки, підписаної 28 лютого 2008 року та Додаткової Угоди до Договору про співробітництво між Закарпатською областю (Україна) та краєм Височина (Чеська Республіка) від 16 березня 2012 року.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь