A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Напередодні новорічних свят нагадуємо, яких правил  необхідно дотримуватися громадянам та суб’єктам господарювання у період карантину

Дата: 28.12.2021 16:58
Кількість переглядів: 788

Фото без описуВідповідно до Постанови № 1236, зокрема змін, які  уряд вніс 24 листопада, відвідувати громадські заклади можуть ті, хто отримав щонайменше одне щеплення проти COVID-19 та оформив «жовтий» COVID-сертифікат або довідку 063/о. Також допускається ПЛР-тест або COVID-сертифікат про одужання. Такі вимоги діють для:

масових заходів;

кінотеатрів, театрів, інших закладів культури;

закладів громадського харчування;

спортзалів, басейнів;

готелів;

міжобласного, міжнародного транспорту

У «жовтій» зоні проведення масових заходів дозволено лише за наявності в усіх учасників (організаторів, співробітників та відвідувачів) сертифіката про вакцинацію або негативного результату тестування на COVID-19 чи документа про одужання, крім осіб, які не досягли 18 років.

Відвідувачі громадських закладів та масових заходів мають чітко дотримуватися вказівок організаторів щодо дотримання протиепідемічних заходів.

Зокрема, на вимогу працівників закладу мають надавати документи про підтвердження вакцинації, негативного результату тестування або одужання, документи, які підтверджують вік особи.

На відвідувачах масових заходів мають бути захисні маски або респіратори, які закривають ніс та рот.

Не можна відвідувати масові заходи у разі виникнення респіраторних симптомів (нежить, біль у горлі, кашель, чхання, підвищення температури тощо).

Організатори масових заходів повинні облаштувати місця для обробки рук спиртовмісними антисептиками для відвідувачів, а також забезпечити маркування для дотримання дистанції не менше 1,5 метра.

Працівникам перед початком робочої зміни мають проводити температурний скринінг безконтактним методом. При виявленні температури понад 37,2 або ознак респіраторних захворювань не можна допускати працівників до виконання обов’язків.

Працівникам мають забезпечити достатній запас засобів індивідуального захисту, рідкого мила, антисептиків тощо.

Організатори заходів та працівники зобов’язані бути одягнені у засоби індивідуального захисту та регулярно обробляти руки антисептиками.

Також повідомляємо, що відповідно до розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної  ситуації від 21 грудня 2021 року №78 на території Закарпатської області посилюють вимоги карантину. Працівникам територіальних підрозділів ГУ Національної поліції України в Закарпатській області доручено здійснювати постійний контроль за дотриманням карантинних вимог, в тому числі, перевіряти наявність у відвідувачів та співробітників громадських закладів документів, що підтверджують вакцинацію, а також, проводити раптові перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання карантинних вимог.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь