A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

В Тячівській міській раді проходить засідання виконавчого комітету

Дата: 26.01.2022 10:15
Кількість переглядів: 570

Фото без описуПонад 15 питань розглядають члени виконкому на сьогоднішньому засіданні. Наразі міський голова Іван КОВАЧ ознайомив присутніх із звітом про виконання бюджету Тячівської міської територіальної громади за 2021 рік (ознайомитись із звітом можна тут). Члени виконкому прийняли рішення винести на розгляд чергової сесії міської ради пропозиції щодо затвердження звіту про виконання бюджету Тячівської міської територіальної громади за 2021 рік

На засіданні розглядають питання: про роботу комунального підприємства «Водоканал» Тячівської міської ради  в другому півріччі 2021 року, про стан надання соціальних послуг особам та сім’ям, які належать до вразливих груп населення або перебувають у складних життєвих обставинах, про роботу із зверненнями громадян у Тячівській міській раді протягом 2021 року. 

Члени виконкому також повинні затвердити  список громадян, які перебувають на соціальному квартирному обліку для одержання та поліпшення житлової площі за місцем проживання по Тячівській міській раді станом на 01.01.2022 року .

Важливим для громади є питання про встановлення тарифу на послугу з поводження з побутовими відходами для ТзОВ «ЕКОСІТІ». Згідно проєкту даного рішення плата за послугу з поводження з побутовими відходами (зберігання, перевезення, захоронення) із врахуванням норми накопичення на 1 споживача послуги в місяць з ПДВ становить у багатоквартирних будинках - 44,47 грн, а у житлових будинках індивідуальної забудови (будинки приватного сектору), з присадибною ділянкою – 50,27 грн. 

Розглядають члени виконкому також і штатні розписи комунальнх закладів громади: «Спортивні арени», «Міськжитлокомунгосп», «Організаційно-методичний центр культури і мистецтва Тячівської міської ради Закарпатської області», «Публічна бібліотека Тячівської міської ради Закарпатської області».

Начальник відділу соціального захисту населення Тячівської міської ради,  начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради,   провідний спеціаліст відділу комунального майна Тячівської міської ради винесуть на розгляд питання про звернення громадян.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь