Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Запрошуємо бджолярів Тячівської громади долучитися до онлайн-наради щодо заходів з профілактики отруєння бджіл.

Запрошуємо бджолярів Тячівської громади долучитися до онлайн-наради щодо заходів з профілактики отруєння бджіл.

Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) запрошує Вас долучитися до онлайн-наради з Міністерством аграрної політики та продовольства України щодо заходів з профілактики отруєння бджіл.

16:17 10.02.2022

Як змінити місце реєстрації в Дії?

Як змінити місце реєстрації в Дії?

Для цього потрібно 10–15 хвилин на заповнення заяви в Дії та онлайн-підтвердження власника житла. Перейдіть у розділ Послуги — Місце проживання. Оберіть послугу, якою хочете скористатися: реєстрація свого місця проживання або реєстрація іншої особи у вашому житлі. Перегляньте перелік відомостей, які знадобляться для отримання послуги, і натисніть Почати. Заповніть заявку згідно з інструкціями. Зазначається, що заява буде надіслана до територіальної громади та опрацьована протягом 1 робочого дня. Якщо заяву буде опрацьовано успішно — вже за добу ваше місце проживання зміниться в е-паспорті застосунку Дія.

16:09 10.02.2022

ВАКЦИНАЦІЯ. ЗА ЧИ ПРОТИ? ЩО ПРО ЦЕ КАЖЕ ЗАКОН

ВАКЦИНАЦІЯ. ЗА ЧИ ПРОТИ? ЩО ПРО ЦЕ КАЖЕ ЗАКОН

«Невакцинованих дітей не допустили до дитячого садочку»! Читали про таке? Час від часу ЗМІ вибухають обуреннями про вакцинацію дітей і право кожної родини самостійно вирішувати вакцинувати їм свою дитину чи ні. Може навіть хтось з Ваших знайомих чи оточуючих зіштовхувався з такою проблемою. Давайте обговоримо це питання з точки зору права. Розповідає фахівчиня Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях Крістіна Мачулян.

13:41 10.02.2022

УВАГА! Змінено графік роботи ЦНАП Тячівської міської ради

УВАГА! Змінено графік роботи ЦНАП Тячівської міської ради

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», протоколу №2 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Тячівської міської ради від 04.02.2022 року, враховуючи лист начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг Тячівської міської ради» від 07.02.2022 року №92, встановлено наступний графік прийому відвідувачів відділом «Центр надання адміністративних послуг Тячівської міської ради» на період дії карантинних обмежень:

10:22 08.02.2022

В Тячівській громаді діють пункти обігріву

В Тячівській громаді діють пункти обігріву

Згідно розпорядження Тячівського міського голови №107 від 30.11.2021 «Про створення пунктів обігріву населення на території населених пунктів Тячівської територіальної громади» визначено місця розміщення пунктів обігріву в населених пунктах Тячівської міської ТГ:

08:50 08.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь