A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Штучний інтелект від 104.ua та ще три зручні електронні сервіси пропонують закарпатцям для швидкої оплати послуги з розподілу газу

Штучний інтелект від 104.ua та ще три зручні електронні сервіси пропонують закарпатцям для швидкої оплати послуги з розподілу газу

276 тисяч споживачів на Закарпатті користуються природним газом і, відповідно, щомісяця сплачують за послугу з розподілу. Для тих, хто цінує свій час і хоче вчасно та швидко проводити розрахунки, існують спеціально розроблені електронні сервіси.

13:00 17.12.2021

Цікаво про Тячів

Цікаво про Тячів

Перша документальна дата - 1329 рік. Тоді Тячів отримав від короля Кароля Роберта (роки правління 1308 – 1342) міські права та статус вільного королівського міста. 

11:25 17.12.2021

Цікаво про Тячів

Цікаво про Тячів

Тячів  - це місто на півдні Закарпатської області, центр Мармарощини. Назву міста часом виводять від німецького Teutschau (німецька пасіка). Вірогідно, його могли закласти німецькі поселенці у ХІ столітті, що обслуговували соляні копальні. До 14-15 ст. населення міста було виключно угорське й німецьке. Німці згодом асимілювались серед угорської більшості, а до міста стали прибувати українці й румуни.

09:07 16.12.2021

Підхід, заснований на правах людини

Підхід, заснований на правах людини

Ця концепція обумовлює те, що будь-які програми, які створюються, будь-які будівлі, які будуються, будь-які організації, які працюють, за такого підходу — керуються базовим принципом, що права людини непорушні та мають дотримуватися. Це означає прояв поваги до людини, відсутність дискримінаційного та упередженого ставлення і, навпаки, бажання допомогти і робити все прозоро. На практиці це ще й означає небайдужість і втручання в ситуації, у яких порушуються права людини.

08:46 15.12.2021

Різноманіття  без бар'єрів

Різноманіття без бар'єрів

Різноманіття — це факт і реальність, у якій ми живемо. Озирніться довкола — і ви побачите, що кожна людина унікальна, з індивідуальним набором ознак і характеристик. У когось яскравий одяг та макіяж, у когось сивина у волоссі, хтось пересувається кріслом колісним, хтось носить окуляри, а хтось потребує супроводу на вулиці. 

10:59 14.12.2021

ЕКО-Тячів: Моніторинг якості повітря

ЕКО-Тячів: Моніторинг якості повітря

Вже більше року у місті Тячів здійснюється моніторинг якості повітря, як наслідок реалізації проєкту "Громадський моніторинг якості повітря України EcoCity". Це соціальний, екологічний, незалежний проєкт, який реалізовується неприбутковою громадською організацією "Фрі Ардуіно".

18:20 13.12.2021

Мінсоцполітики за підтримки ЮНІСЕФ напрацювало проект єдиної Національної стратегії забезпечення прав дітей

Мінсоцполітики за підтримки ЮНІСЕФ напрацювало проект єдиної Національної стратегії забезпечення прав дітей

Міністерство соціальної політики за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) напрацювало проект єдиної Національної стратегії у сфері забезпечення прав дітей. Про це повідомив генеральний директор Директорату розвитку соціальних послуг та захисту прав дітей Мінсоцполітики Руслан Колбаса.

13:39 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь