A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Правила поїздок між регіонами: які документи потрібні пасажирам

Правила поїздок між регіонами: які документи потрібні пасажирам

З 21 жовтня набули чинності нові правила міжрегіональних перевезень на жовтому та червоному рівнях епіднебезпеки. Стосуються вони регулярних та нерегулярних перевезень. Йдеться про автомобільний транспорт на автобусних маршрутах, авіаційний та залізничний транспорт міжобласного сполучення.

10:51 08.11.2021

Освітній серіал: Основи кібергігієни

Освітній серіал: Основи кібергігієни

Курс Координатора проектів ОБСЄ в Україні у рамках проекту «Посилення спроможностей українських державних органів у сфері кібергігієни та кібербезпеки» за підтримки урядів Німеччини та Сполученого Королівства як частина загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у співпраці з Українською школою урядування.

16:30 05.11.2021

Сьогодні в Тячеві перебуває офіційна делегація з міста-побратима Негрешть Оаш (Румунія)

Сьогодні в Тячеві перебуває офіційна делегація з міста-побратима Негрешть Оаш (Румунія)

Сьогодні в Тячів прибула  офіційна делегація з міста-побратима Негрешть Оаш (Румунія) . Під час зустрічі обговорювалися питання участі наших міст у спільних міжнародних програмах транскордонного співробітництва, опрацювання та розробки спільних ідей і проектів, які фінансуватимуться під егідою Європейського Союзу.

14:13 05.11.2021

Вітаємо переможців перших етапів Всеукраїнської краєзнавчої конференції учнівської молоді "Мій рідний край, моя земля очима сучасників" та Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів "Моя Україно"

Вітаємо переможців перших етапів Всеукраїнської краєзнавчої конференції учнівської молоді "Мій рідний край, моя земля очима сучасників" та Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів "Моя Україно"

Нещодавно на базі Центру позашкільної роботи Тячівської міської ради проводилися два І етапи конкурсів:  Всеукраїнської краєзнавчої конференції учнівської молоді "Мій рідний край, моя земля очима сучасників" та Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!». Найкращі роботи брали участь в ІІ (обласному) етапі конкурсів.

14:04 05.11.2021

Всеукраїнська школа онлайн

Всеукраїнська школа онлайн

Всеукраїнська школа онлайн – E-SCHOOL.net.ua – це сучасний онлайн-ресурс для змішаного та дистанційного навчання учнів середньої та старшої школи з матеріалами, що пройшли експертизу та відповідають державним освітнім стандартам. ВШО забезпечує учнів відеопоясненнями, конспектом, тестами та можливістю відслідковувати свій навчальний прогрес. А вчителів – необхідними методичними рекомендаціями та прикладами застосування сучасних освітніх технологій. Наразі контент платформи розрахований на два тижні навчання відповідно до календарного плану, та щотижня він буде доповнюватися. Функціонал платформи буде постійно вдосконалюватися та розширюватися.

13:20 05.11.2021

Які є протипоказання до вакцинації від COVID-19?

Які є протипоказання до вакцинації від COVID-19?

Єдиним справжнім протипоказанням до щеплення від COVID-19 наразі є серйозна алергічна реакція на першу дозу вакцини, наприклад анафілактичний шок. Також не варто робити щеплення за температури тіла вище 38°C.

09:51 05.11.2021

Безбар’єрність

Безбар’єрність

Чи задумувалися ви, з якими труднощами стикаються батьки маленьких дітей? Наскільки складно підтягнути дитячий візочок сходами одній людині без сторонньої допомоги, зайти з ним до магазину, де немає пологого входу чи пандуса, або у транспорт без спеціального пониження? Про цю проблему ми не замислюємось, поки самі не стаємо батьками чи поки в нашому близькому оточенні не з’являються діти. Усі ці сходинки, бордюри та високі пороги — це все бар’єри, які не дозволяють батькам чи опікунам вільно пересуватися з маленькими дітьми. Це також перепони, що ускладнюють пересування людям з інвалідністю, для яких більшість українських міст і сіл є архітектурно недоступними, а також людям старшого віку й іншим представникам маломобільних груп населення.

08:59 04.11.2021

Голосуйте  за проєкти, які реалізовуватимуться за рахунок коштів громадського бюджету Тячівської міської об’єднаної територіальної громади

Голосуйте за проєкти, які реалізовуватимуться за рахунок коштів громадського бюджету Тячівської міської об’єднаної територіальної громади

1 листопада 2021 року розпочався етап Громадського бюджету Тячівської громади "Голосування за проекти".  Жителі громади мають можливість обрати  які саме проєкти  у 2022 році реалізовуватимуться за рахунок коштів громадського бюджету Тячівської міської об’єднаної територіальної громади.

19:32 03.11.2021

До уваги жителів міста Тячів

До уваги жителів міста Тячів

Доводимо до вашого відома, що з 1 листопада 2021 року послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення у місті Тячів надаватиме комунальне підприємство «Водоканал» Тячівської міської ради.

19:05 03.11.2021

04 листопада 2021 року відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради       

04 листопада 2021 року відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради       

Згідно розпорядження Тячівського міського голови від 03 листопада 2021 №67 "Про скликання засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради у листопаді 2021 року"  04 листопада 2021 року о 09.00 годині,  у залі засідань Тячівської міської ради відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради.

17:57 03.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь