A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Пилип Олена - учениця Тячівської школи стала переможцем  Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2021»

Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва визначила переможця Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2021» (#Всеукраїнського_конкурсу «Лідер читання – 2021») у Закарпатській області. Лідером стала учениця 7-го класу Пилип Олена, активна читачка Тячівської бібліотеки-філії № 1 для дітей.

12:02 09.09.2021

17 вересня відбудеться засідання восьмої сесії Тячівської міської ради восьмого скликання

17 вересня 2021 року о 10-00 годині за київським часом в залі засідань міської ради відбудеться засідання восьмої сесії Тячівської міської ради восьмого скликання з порядком денним:

15:36 08.09.2021

Унікальне відкрите тренування для воркаутерів Тячева! Не пропустіть!

В рамках святкування Дня міста Тячів 18 вересня 2021 року о 11:00 год. на новому майданчику для воркаута у дворі багатоповерхівок вулиці Незалежності-Шапошнікова під керівництвом Сергія Конюшка та Василя Вірастюка проводитиметься відкрите тренування на воркаут комплексі від «Федерації стронгмену України».

13:33 08.09.2021

Через одну кнопку на сайті ТОВ «Закарпаттяенергозбут» – швидка подача документів, звернення та оплата онлайн

Шановні споживачі! Колектив ТОВ «Закарпаттяенергозбут» постійно працює над тим, щоб  покращувати якість обслуговування споживачів та розширювати спектр сервісів для зручного користування. В тому числі ми удосконалюємо наш офіційний сайт і запроваджуємо на ньому новинки, які би полегшили пошук інформації для споживача. Тож зараз презентуємо черговий зручний сервіс: знайти заявку для швидкої подачі документів та отримати інформацію про всі можливості для дистанційної оплати рахунків, а також швидко звернутися до нас можна через одну кнопку на сайті!

08:42 08.09.2021

Послугами служби зайнятості з початку року скористалися 39,6 тисяч закарпатців

У січні - серпні 2021 року послугами Закарпатської обласної служби зайнятості скористалися 39,6 тис. громадян, які шукали роботу, з них 17,7 тис. осіб мали статус зареєстрованого безробітного.

08:25 08.09.2021

Тячів стає центром тренінгів для громад Тячівського району

Сьогодні, 7 вересня 2021 року, в картинній галереї ім. Ш.Голлоші для працівників сфери культури громади було організовано міні-тренінг  на тему "Ефективна підготовка проєктної пропозиції". Навчання проводили Елеонора та Андрій Вишняк за сприяння БФ "Центр громадських ініціатив" (м. Перечин). В тренінгу взяло участь 26 працівників закладів культури та позашкільної мистецької освіти Тячівської, Нересницької та Солотвинської ТГ.  Головна мета тренінгу - навчання учасників тренінгу підготовці проєктних пропозицій, спрямованих на ефективне вирішення проблем громади.

18:25 07.09.2021

В Тячеві покажуть виставу-комедію української драматургині Наталії Уварової - «Шахрайки»

9 вересня 2021 року о 18.00 год.  в будинку культури м. Тячів Мукачівський драматичний театр покаже виставу-комедію української драматургині Наталії Уварової - «Шахрайки» у постановці Євгена Тищука, прем’єра якої відбулась в травні 2021 року.

18:19 07.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь