A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаю з Днем журналіста

Шановні журналісти, щиро вітаю Вас з професійним святом.  Це свято  тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем слідкувати за подіями в громаді, першими дізнаватися   про їхній перебіг і створювати об'єктивну картину нашого життя.

08:00 06.06.2021

Вітаємо юних футболістів Тячева з черговою перемогою

Сьогодні, 04.06.2021 р., на стадіоні Авангард у місті Свалява футболісти (2009-2010 р.н.) спортивного  клубу "ТЯЧІВ" зіграли чергову гру в рамках дитячо-юнацької футбольної ліги Закарпатської області та перемогли з рахунком 2:0 у СК «Сільце», вийшовши таким чином до  1/2 фінальної  частини.

12:56 04.06.2021

В Тячеві відкрито відділення надання соціальних послуг в комунальній установі «Соціальний абілітаційно-реабілітаційний центр «Парасолька» Закарпатської обласної ради

Сьогодні, 04.06.2021, В Тячеві відкрито  відділення надання соціальних послуг в комунальній установі «Соціальний абілітаційно-реабілітаційний центр «Парасолька» Закарпатської обласної ради.

11:01 04.06.2021

Звернення до жителів населених пунктів Тячівської міської територіальної громади

У весняно–літній період року тепле повітря та періодичні дощі роблять сприятливі умови для росту трави, тому Тячівська міська рада попереджає про необхідність покосу трави на прилеглих та власних територіях.

08:50 04.06.2021

Тячівський міський голова приймає участь в засіданні Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Сьогодні, 3 червня 2021 року,  у Хмельницькому за участю Володимира Зеленського відбувається засідання Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

14:10 03.06.2021

В Тячеві з нагоди свята "Міжнародний день захисту дітей" відбулися спортивні змагання

31 травня на стадіоні ім.Л.Бийреша проходили спортивні змагання з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей. В рамках загальноміських заходів вже традицією стало проводити змагання з легкої атлетики "Старти надій" , вело-перегони "Дивогонка" , а також змагання з бадмінтону серед юнаків та дівчат,які проходили в Тячівській ЗОШ  І-ІІІ ступенів з угорською мовою навчання ім.Шімона Голлоші. Спортивні змагання відкрив головний спеціаліст відділу культури, сім'ї, молоді та спорту Тячівської міської ради - Гирис С.І., який від імені Тячівської міської ради, від імені міського голови Ковача І.І  привітав всіх дітей з ствятом, і зазаначив,що саме 1 червня у всіх країнах світу відзначається і надається право кожній дитині мати можливість захищати свої права,вільно здобувати право на  освіту, займатись спортом, і найголовніше - мати право жити в мирній країні.

14:22 02.06.2021

В Тячеві урочисто привітали переможців конкурсів

На загальноміському святі з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулося відзначення переможців конкурсів серед школярів Тячівської громади, які проводилися на базі Центру позашкільної роботи, а саме: виставка-конкурс декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край»; І етап Всеукраїнського конкурсу науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість - тобі, Україно!»; конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами» ; конкурс дитячих малюнків та робіт декоративно – прикладної творчості «Пожежі краще запобігти!»;конкурс дитячого малюнку «Намалюй свою «МРІЮ»; Всеукраїнський онлайн-конкурс декоративно-прикладного мистецтва «Друге життя»; І етап Всеукраїнської краєзнавчої конференції "Мій рідний край, моя земля очима сучасників".

09:05 02.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь