A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

13 липня 2021 року відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради

13 липня 2021 року відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради

Згідно розпорядження Тячівського міського голови №54 від 09.07.2021 Про скликання засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради у липні 2021 року  засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради відбудеться 13 липня 2021 року о 09.00 годині,  у залі засідань Тячівської міської ради.

10:19 12.07.2021

Монетизація субсидій: “живі гроші” для всіх

Монетизація субсидій: “живі гроші” для всіх

До травня цього року українці мали можливість отримувати субсидію як у грошовій готівковій формі (“живими грошима” на банківську картку або через пошту), так і в грошовій безготівковій формі (коли Ощадбанк перераховував суми надавачам житлово-комунальних послуг). 92% тих, кому були призначені субсидії, отримували їх у грошовій готівковій формі. З травня, згідно з Постановою уряду “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” від 14 квітня 2021 року, субсидію “живими грошима” отримуватимуть уже всі. І якраз ця зміна викликає у громадян чимало запитань. Міністерство соціальної політики відібрало найтиповіші з них і дає роз’яснення.

11:56 09.07.2021

Послуги підуть за дитиною

Послуги підуть за дитиною

Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти які перебувають в складних життєвих обставинах, діти з особливими освітніми потребами та діти з інвалідністю зможуть отримувати якісні соціальні послуги та інклюзивну освіту за місцем їх проживання - у територіальній громаді. Таке завдання визначають зміни до Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки (далі – Стратегія), ухвалених Урядом за ініціативи Міністерства соціальної політики України. Ці зміни були підготовлені в рамках проекту “Модернізація системи соціальної підтримки населення”, який реалізується Мінсоцполітики за підтримки Світового банку.

16:39 08.07.2021

Гроші для виплати субсидій пішли в регіони

Гроші для виплати субсидій пішли в регіони

Київ, 08 липня 2021 року. Міністерством соціальної політики України перераховано кошти за бюджетною програмою “Виплата деяких допомог, компенсацій, грошового забезпечення та оплата комунальних послуг окремим категоріям населення” регіональним департаментам соціального захисту населення відповідно до поданих ними заявок.

16:05 08.07.2021

До Дня родини Тячівська громада приєдналася до Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»

До Дня родини Тячівська громада приєдналася до Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»

В Україні говорять: «Без сім’ї немає щастя на землі». Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові і добра, тут вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду. Як велика ріка бере початок і силу з малого джерела, так і наша держава починається з родини. А родина до родини – народ. Сьогодні, 8 липня 2021 року, до Дня родини у місті Тячів працівниками закладів культури громади було організовано благодійний концерт, виставку дитячих малюнків «Щаслива мама-щаслива сім’я» та оформлено фотозону. 

14:31 08.07.2021

До уваги одержувачів житлової субсидії

До уваги одержувачів житлової субсидії

Органи соціального захисту населення наприкінці червня отримали інформацію від Міністерства фінансів за результатами проведеної верифікації даних щодо одержувачів житлових субсидій на відповідність новим умовам її одержання.

08:35 08.07.2021

Тячівські дівчата відсвяткували Івана Купала (фото+відео)

Тячівські дівчата відсвяткували Івана Купала (фото+відео)

6 липня 2021 року, напередодні Івана Купала, працівниками культури Тячівської територіальної громади організовано свято «Ой на Івана, ой на Купала» на березі річки Тиса,  де відбулися: розповідь про історію та традиції свята, вінкоплетіння та пускання вінків по воді, хоровод біля купальського вогнища.

20:30 06.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь