A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Тячівській громаді провели Панахиди за полеглими захисниками, нашими земляками.

В Тячівській громаді провели Панахиди за полеглими захисниками, нашими земляками.

На підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві указом Президента України №621/2019  29 серпня в Україні встановлено День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

14:55 29.08.2023

Тячівська тенісистка Мілана Перепилиця зайняла І місце у турнірі Central Park Cup

Тячівська тенісистка Мілана Перепилиця зайняла І місце у турнірі Central Park Cup

Останні цього літа юнацькі змагання з тенісу відбулися минулими вихідними в м. Тернополі. Турнір під назвою “Central Park Cup”, зібрав понад 50 учасників з різних міст України, які змагалися за перемогу в двох вікових підгрупах - до 8 і до 10 років.

13:04 29.08.2023

ФЕСТИВАЛЬ УКРАЇНСЬКОГО КІНО

ФЕСТИВАЛЬ УКРАЇНСЬКОГО КІНО

Фестиваль українського кіно містить 17 стрічок. У програмі гіти та фільми-події, визнані як закордоном, так і на батьківщині. Це стрічки, якими українці можуть пишатися. Щоб долучитися до показів, зареєструйтеся на платформі та оберіть фільми. Фестиваль проходить за підтримки Українського культурного фонду.  Фестиваль проходитиме з 14 серпня до 14 вересня. 

08:33 28.08.2023

Як школа може піклуватися про ментальне здоров’я дитини

Як школа може піклуватися про ментальне здоров’я дитини

Школа – це місце, де поза домом діти проводять найбільше часу. Та й із вчителями спілкуються іноді частіше, ніж із батьками. А ще, втомлених після роботи маму з татом насамперед турбує, чи їхня дитина сита й одягнена. Усе інше відходить на другий план і тривожні моменти, пов'язані з ментальним здоров'ям, батьки можуть пропустити. Тож, буває так, що вчитель найпершим може помітити зміни в поведінці учня.

08:35 25.08.2023

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ВОДИ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ У  МІСТІ ТЯЧІВ

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ВОДИ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ У МІСТІ ТЯЧІВ

Доводимо до відома споживачів, що відповідно до Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» постачальник комунальних послуг зобов‘язаний вести облік наданих послуг за лічильником комерційного обліку, що ставиться на межі майнової належності водопровідних мереж (на вході відводу від центрального водоводу до підвального приміщення будинку і приєднання до внутрішньо будинкових мереж водопостачання). Такий лічильник за волевиявленням абонентів багатоквартирного будинку може бути встановлений за їх кошти (із взяттям на баланс будинку), або коштом КП «Водоканал».

10:42 24.08.2023

Оголошення про введення єдиного для всіх категорій споживачів тарифу на послуги централізованого водопостачання та водовідведення

Оголошення про введення єдиного для всіх категорій споживачів тарифу на послуги централізованого водопостачання та водовідведення

Відповідно до вимог Закону України № 2119-VIII «Про   комерційний облік теплової енергії та водопостачання», підпункту 2, пункту «а», статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», повідомляємо, що Рішенням виконавчого комітету Тячівської міської ради Закарпатської області від 18.08.23р № 236 введено в дію з 1 вересня 2023 року єдиний тариф для всіх категорій споживачів (населення, бюджет, інші споживачі) на послуги з централізованого водопостачання та послуги з централізованого водовідведення .

10:29 24.08.2023

Війна забирає найкращих! 24-25 серпня Тячів прощатиметься з Андрієм Дзюбаком

Війна забирає найкращих! 24-25 серпня Тячів прощатиметься з Андрієм Дзюбаком

Тривають запеклі бої за вільну Україну і разом з тим клята війна забирає найкращих. Невимовна та нестерпна біль...Чорна хмара смутку накрила всю родину Захисника України, а разом із нею Тячівську громаду,  принісши сумну звістку про загибель старшого солдата ДЗЮБАК Андрія Васильовича.

09:56 24.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь