A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Пропонуємо до обговорення проєкт  Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності на території Тячівської міської територіальної громади

Пропонуємо до обговорення проєкт Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності на території Тячівської міської територіальної громади

Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності на території Тячівської міської територіальної громади (далі – Положення) розроблено відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про регулювання містобудівної діяльності».

09:46 23.05.2023

Тячівські тенісисти зайняли два призові місця у Регіональному турнірі ФТУ

Тячівські тенісисти зайняли два призові місця у Регіональному турнірі ФТУ

Два призових місця привезли тенісисти ДЮСШ з Регіонального турніру ФТУ  “Uzhgorod Open”, який відбувся 20-21 травня в обласному центрі Закарпаття. У віковій категорії юнаків до 12 років бронзовим призером змагань став Олівер Сабов, а 9-річна Мілана Перепелиця, виступаючи у віковій категорії дівчат до 10 років, перемогла 4-х суперниць поспіль, і як результат - перша сходинка пʼєдесталу і звання чемпіонки турніру!

15:49 22.05.2023

У Тячівській громаді проводиться конкурс дитячого малюнку «Безпечне дитинство з поліцейським офіцером громади»

У Тячівській громаді проводиться конкурс дитячого малюнку «Безпечне дитинство з поліцейським офіцером громади»

З нагоди відзначення 5-річниці служби поліцейських офіцерів громад оголошуємо конкурс дитячого малюнка на тему: «Безпечне дитинство з поліцейським офіцером громади», який проходитиме з 18 по 26 травня. Учасниками конкурсу є діти віком до 14 років включно.

13:35 21.05.2023

В Округлій з 22 по 23 травня буде тимчасово припинено газопостачання

В Округлій з 22 по 23 травня буде тимчасово припинено газопостачання

Шановні жителі с. Округла, у зв’язку із заміною аварійної ділянки газопроводу середнього тиску діаметром 89 та протяжністю 5м, а також проведенням ремонтних робіт та усуненням витоків на газових вводах буде припинятись газопостачання 22.05.2023 р. з 09:00 год. до 17:00 год. 23.05.2023.

10:38 19.05.2023

В Тячеві планують стерилізувати та вакцинувати проти сказу бездомних тварин

В Тячеві планують стерилізувати та вакцинувати проти сказу бездомних тварин

Даний захід проводитиме мобільна команда міжнародного благодійного фонду «FOUR PAWS International». Саме до цієї організації звернувся депутат Тячівської міської ради Валентин Рішко. Звичайно, що Тячівська міська рада підтримала дану ініціативу і вже з 21 по 31 травня у місті Тячів працюватиме мобільна команда міжнародного благодійного фонду «FOUR PAWS International».

13:19 18.05.2023

Банкам дозволили блокувати рахунки українців-боржників. Просимо розрахуватися за спожиту електроенергію!

Банкам дозволили блокувати рахунки українців-боржників. Просимо розрахуватися за спожиту електроенергію!

Банки повертають арешти рахунків, накладені виконавчою службою через борги. Про це йдеться в Законі України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану», який днями набув чинності.

08:33 18.05.2023

Завтра, 18 травня, День вишиванки

Завтра, 18 травня, День вишиванки

Ідею акції «Всесвітній день вишиванки» у 2006 році запропонувала студентка факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Леся Воронюк. А поштовхом до реалізації ідеї та святкування стала вишиванка Ігоря Житарюка, яку він регулярно одягав на пари, як і чимало інших студентів. Леся запропонувала одногрупникам та студентам обрати один день і всім разом одягнути вишиванки. Спочатку вишиванки одягнули кілька десятків студентів та кілька викладачів факультету. Та вже протягом наступних років свято розрослося до всеукраїнського рівня, до нього почала долучатися українська діаспора по всьому світу, а також прихильники України.

20:01 17.05.2023

МИ САМІ ТВОРИМО СВОЄ МАЙБУТНЄ

МИ САМІ ТВОРИМО СВОЄ МАЙБУТНЄ

Компанія "SEO.UA" - один з лідерів з комплексного просування сайтів оголошує про початок конкурсу для учнів та студентів українських навчальних закладів. Цей конкурс має назву: “Ми самі творимо своє майбутнє”. Переможець конкурсу отримає стипендію у розмірі 20000 гривень! 

16:08 17.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь