A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ  про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника  юридичного відділу апарату виконавчого комітету Тячівської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника юридичного відділу апарату виконавчого комітету Тячівської міської ради

Тячівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника юридичного відділу апарату виконкому Тячівської міської ради.

16:42 16.02.2023

Нагадуємо: 13 лютого на Закарпатті – режимні заміри, використовуйте електроенергію без обмежень!

Нагадуємо: 13 лютого на Закарпатті – режимні заміри, використовуйте електроенергію без обмежень!

Шановні споживачі, як ми вже неодноразово повідомляли, у понеділок, 13-го лютого, день без обмежень: на Закарпатті впродовж цілої доби (з 0.00 до 24.00) відбудуться режимні заміри, метою яких є визначення фактичного навантаження (споживання електроенергії) області.

08:26 13.02.2023

Повідомлення про  проведення конкурсу відбору суб’єктів оціночної діяльності для оцінки комунального майна

Повідомлення про проведення конкурсу відбору суб’єктів оціночної діяльності для оцінки комунального майна

У відповідності до норм Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність» 20.02.2023 року  о 10.00 за київським часом в кабінеті № 5 міської ради за адресою: 90500,  м. Тячів, вул. Шевченка, 2,  відбудеться конкурс відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів рухомого майна комунальної власності Тячівської міської ради.

11:46 10.02.2023

Тимчасове припинення електропостачання у Тячівській громаді 11.02.2023 р.

Тимчасове припинення електропостачання у Тячівській громаді 11.02.2023 р.

В зв'язку із проведенням ремонту лінії електропередач 110 кВ для безпечного виконання робіт 11.02.2023 року з 8 год до 17 год буде відключено електропостачання в населених пунктах с.Т.Лази, с.Округла, с.Бедевля-Руня, а також частково у м.Тячів, по вул.Лазівській.

11:43 10.02.2023

У Лазах відкрили меморіальну дошку на честь Героя Олександра Олага

У Лазах відкрили меморіальну дошку на честь Героя Олександра Олага

Дев’ятого лютого 2023 року, на подвір’ї Лазівського ліцею зібралися почесні гості: представники Тячівської громади, військовослужбовці, мешканці села, шкільна спільнота та родичі загиблого героя Олександра Олага.

21:12 09.02.2023

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» нагадує споживачам про необхідність інформування щодо зміни податкового статусу

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» нагадує споживачам про необхідність інформування щодо зміни податкового статусу

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» звертає увагу споживачів, які мають намір зареєструватися як платники ПДВ, є платниками ПДВ, але не повідомили про це Товариство або мають намір анулювати власну реєстрацію платника ПДВ, на необхідності інформування ТОВ «Закарпаттяенергозбут» про зміни.

08:25 08.02.2023

ПРАЦЮВАТИМЕ «ПРЯМА ТЕЛЕФОННА ЛІНІЯ». До уваги закарпатців!

ПРАЦЮВАТИМЕ «ПРЯМА ТЕЛЕФОННА ЛІНІЯ». До уваги закарпатців!

В п’ятницю, 10 лютого 2023 року, з 10:00 до 12:00 години в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Закарпатській області працюватиме «пряма телефонна лінія». На ваші запитання відповідатиме начальник управління обслуговування громадян Головного управління Дурунда Наталія Іванівна.

09:28 07.02.2023

Пропонуємо до обговорення  Положення про порядок та умови надання соціальних послуг  з установленням диференційованої плати комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг Тячівської міської ради Закарпатської області»

Пропонуємо до обговорення Положення про порядок та умови надання соціальних послуг  з установленням диференційованої плати комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг Тячівської міської ради Закарпатської області»

Згідно рішення другого пленарного засідання шістнадцятої (позачергової) сесії восьмого скликання від 02.02.2023 №1801 "Про внесення змін до Плану діяльності Тячівської міської ради з підготовки регуляторних актів на 2023 рік та  оприлюднення проекту регуляторного акту" пропонуємо до обговорення Положення про порядок та умови надання соціальних послуг  з установленням диференційованої плати комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг Тячівської міської ради Закарпатської області».

09:24 03.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь