Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Які документи подавати, щоб отримати податкову знижку на навчання

Які документи подавати, щоб отримати податкову знижку на навчання

Які документи, крім податкової декларації про майновий стан і доходи має подати платник податку до контролюючого органу щоб скористатись правом на нарахування податкової знижки, щодо суми коштів, сплачених за навчання?

17:04 26.04.2018

Який порядок оподаткування ПДФО іноземних доходів?

Який порядок оподаткування ПДФО іноземних доходів?

Відповідно до п. 170.11 ст. 170 розд. IV Податкового кодексу України (далі – ПКУ), якщо джерело виплат будь-яких оподатковуваних доходів є іноземним, сума такого доходу включається до загального річного оподатковуваного доходу платника податку - отримувача, який зобов’язаний подати річну податкову декларацію, та оподатковується за ставкою, визначеною в п. 167.1 ст. 167 ПКУ. У разі, якщо згідно з нормами міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, платник податку може зменшити суму річного податкового зобов’язання на суму податків, сплачених за кордоном, він визначає суму такого зменшення за зазначеними підставами у річній податковій декларації.

17:02 26.04.2018

Подання річної декларації громадянами, які провадять незалежну професійну діяльність

Подання річної декларації громадянами, які провадять незалежну професійну діяльність

Фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, подають податкову декларацію за результатами звітного року у строки, передбачені для платників податку на доходи фізичних осіб, тобто до 2 травня 2018 року. Остаточний розрахунок податку на доходи фізичних осіб за звітний податковий рік здійснюється платником самостійно згідно з даними, зазначеними в податковій декларації.

16:59 26.04.2018

Закарпатцям до 1 травня слід подати заяву для застосування пільг з плати за землю

Закарпатцям до 1 травня слід подати заяву для застосування пільг з плати за землю

Нагадуємо, що з 1 січня 2018 року до Податкового кодексу України (далі – ПКУ) внесено зміни щодо оподаткування пільгових категорій фізичних осіб – платників земельного податку, а саме звільнення від сплати податку за земельні ділянки, передбачене для категорій фізичних осіб, які визначені пунктом 281.1 статті 281 ПКУ, поширюється на земельні ділянки за кожним видом використання у межах граничних норм.

16:53 26.04.2018

2 травня 2018 року завершується деклараційна кампанія

2 травня 2018 року завершується деклараційна кампанія

Державна податкова інспекція у Тячівському районі наголошує, що декларація подається за вибором платника податків в один із таких способів: особисто платником податків або уповноваженою на це особою; надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання; засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає граничний строк подання.

16:34 26.04.2018

ДО   УВАГИ   ПЛАТНИКІВ   ПОДАТКІВ ТЯЧІВСЬКОЇ  ТА   ВІЛЬХОВЕЦЬКОЇ    ОТГ

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ ТЯЧІВСЬКОЇ ТА ВІЛЬХОВЕЦЬКОЇ ОТГ

Державна податкова інспекція у Тячівському районі ГУ ДФС у Закарпатській області повідомляє, що з 01.05.2018р. сплату податку на прибуток з юридичних осіб, рентну плату за спеціальне використання води та рентну плату за користування надрами необхідно сплачувати на рахунки районного бюджету, які діяли раніше.

16:31 26.04.2018

На громадських слуханнях вирішували питання будівництва сміттєпереробного заводу в Тячеві

На громадських слуханнях вирішували питання будівництва сміттєпереробного заводу в Тячеві

11 квітня у приміщенні Тячівського ЦДЮТ відбулися громадські слухання стосовно одного, проте дуже важливого і, водночас, гострого і наболілого питання. Зокрема, на порядку денному був розгляд заяви про наміри ТОВ «Транснаціональні поставки», щодо будівництва сміттєпереробного заводу у місті Тячів. Для роботи громадських слухань зареєструвалося більше 60 осіб. Головуючим під час громадських слухань обрали члена виконкому Тячівської міської ради Петра Мацолу.

16:47 12.04.2018

Запрошуємо мешканців громади на круглий стіл: «Впровадження Бюджету участі (громадський бюджет) в Тячівській ОТГ»

Запрошуємо мешканців громади на круглий стіл: «Впровадження Бюджету участі (громадський бюджет) в Тячівській ОТГ»

Центр розвитку місцевого самоврядування Закарпатський відокремлений підрозділ за участі радника з питань регіонального розвитку Закарпатського ЦРМС Миколи Сюська в залі засідань Тячівської міської ради 13 квітня 2018 року о 11.00 проводитиме круглий стіл «Впровадження Бюджету участі (громадський бюджет) в Тячівській ОТГ»

13:27 12.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь