A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Проєкт №б/н «Проєкти рішень тринадцятої (позачергової) сесії восьмого скликання»

Кількість переглядів: 109
Скликання: 8-е скликання
Сесія: 13-а сесія
Тип документу: Проєкт
Дата прийняття: 20.09.2022
Дата оприлюднення: 20.09.2022
Номер документу: б/н
Назва документу: Проєкти рішень тринадцятої (позачергової) сесії восьмого скликання
Прикріплені файли:
  1. Про відзначення в 2022 році Дня міста Тячів. (0.1 МБ)
  2. Про внесення змін до структури та чисельності працівників комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа Тячівської міської ради Закарпатської області» (0.12 МБ)
  3. Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Тячівської міської територіальної громади» (0.13 МБ)
  4. Про затвердження списку присяжних Тячівської міської територіальної громади на 2023 – 2025 роки. (0.17 МБ)
  5. Про надання дозволу комісії з реорганізації КЗ «Тячівський ліцей-інтернат з угорською мовою навчання» Тячівської міської ради Закарпатської області на списання комунального майна (0.12 МБ)
  6. Про передачу комунального майна в господарське відання міського комунального підприємства «Водоканал» (0.1 МБ)
  7. Про безоплатну передачу комунального майна в державну власність (0.11 МБ)
  8. Про безоплатну передачу комунального майна, що перебуває на обліку КНП «Тячівська районна лікарня» Тячівської міської ради, в державну власність (0.1 МБ)
  9. Про присвоєння звання «Почесний громадянин Тячівської міської територіальної громади». (0.1 МБ)
  10. Про надання дозволу на списання транспортних засобів (0.12 МБ)
  11. Про затвердження містобудівної документації – детального плану території земельної ділянки площею 0,2500 га в с. Тячівка, вул. Центральна, 2 «а» з визначенням функціонального призначення території для будівництва та обслуговування інших будівель гром (0.11 МБ)
  12. Про затвердження містобудівної документації – детального плану території земельної ділянки площею 0,0889 га в м. Тячів, ур. «Ракош» з визначенням функціонального призначення території для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забуд (0.11 МБ)
  13. Про затвердження містобудівної документації – детального плану території земельної ділянки площею 0,1158 га в м. Тячів, вул. Армійська, 104 з визначенням функціонального призначення території для будівництва та обслуговування інших будівель громадськ (0.11 МБ)
  14. Про затвердження містобудівної документації – детального плану території земельних ділянок загальною площею 0,2183 га в селі Лази по вулиці Чорна Вода з визначенням функціонального призначення для індивідуального садівництва (0.11 МБ)
  15. Про затвердження містобудівної документації – детального плану території земельної ділянки площею 0,2448 га в м. Тячів, ур. «Сурдик» з визначенням функціонального призначення території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. (0.1 МБ)
  16. Про затвердження містобудівної документації – детального плану території земельної ділянки площею 0,0950 га в м. Тячів, вул. Армійська, 99 з визначенням функціонального призначення території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0.1 МБ)
  17. Про затвердження містобудівної документації – детального плану території земельної ділянки площею 0,5009 га в м. Тячів, ур. «Керек Мочар» з визначенням функціонального призначення території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господа (0.11 МБ)
  18. Про розроблення містобудівної документації – детального плану території земельної ділянки площею 0,2900 га в м. Тячів по вул. Лазівська, б/н, цільове призначення якої змінюється для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівел (0.11 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь