A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Рішення №51 «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території Тячівської ОТГ, з метою попередження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19»

Кількість переглядів: 460
Скликання: Виконавчий комітет
Сесія: Засідання
Тип документу: Рішення
Дата прийняття: 17.03.2020
Дата оприлюднення: 17.03.2020
Номер документу: 51
Назва документу: Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території Тячівської ОТГ, з метою попередження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19
Прикріплені файли:
  1. Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території Тячівської ОТГ, з метою попередження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19 (0.03 МБ)

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Указу Президента України від 13 березня 2020 року № 87/2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19, виконком Тячівської міської ради

в и р і ш и в:

 

1. З 8:00 год. 18.03.2020 року тимчасово зупинити роботу об’єктів загального користування, незалежно від форм власності та підпорядкування, розташованих на території Тячівської ОТГ, до особливого розпорядження та скасування обмежувальних заходів:

- кінотеатрів, музеїв, галерей, бібліотек та інших культурних і розважальних закладів;

- спортивних та дитячих майданчиків, фітнес та тренажерних залів, стадіонів, спортивних залів та басейнів;

- усіх магазинів, крім продуктових, аптек, АЗС та магазинів непродовольчих груп, що здійснюють продаж засобів гігієни, миючих та дезінфікуючих засобів;

- торгово-розважальних центрів;

- ресторанів (крім роботи з доставки їжі) та інших закладів громадського харчування, в тому числі в готелях;

- інших закладів та установ (на розсуд та під особисту відповідальність керівника);

- ринків, крім продуктових;

- салонів краси, саун.

2. Рекомендувати закриття підприємств, установ, організацій Тячівської ОТГ, а, у разі неможливості їх закриття через безперервний робочий цикл, дозволити їх роботу під особисту відповідальність керівників.

3. Встановити для усіх закладів, що здійснюють торгівлю та обслуговування населення максимально допустиму одночасну кількість відвідувачів, з розрахунку 15 м2 на одного відвідувача. Забезпечити за допомогою розмітки в торговій зоні та, у разі необхідності, на вході, між людьми в черзі відстань 1,5 м, а також встановити дезінфектори на вході в приміщення.

4. Керівникам підприємств, що здійснюють реалізацію продукції забезпечити персонал засобами індивідуального захисту у встановлених законодавством обсягах.

5. Разом з підприємствами, установами вжити невідкладних заходів з проведення дезінфекції міць масового скупчення населення.

6.  Міжміські перевезення на території громади проводити за окремим графіком (додається). Водіям автотранспорту, що здійснюють перевезення, після кожного рейсу проводити дезінфекцію транспортного засобу.

7. Попередити керівників закладів, установ, організацій, незалежно від форм власності та підпорядкування, а також інших суб’єктів підприємницької діяльності про персональну відповідальність за невиконання цього рішення згідно з чинним законодавством України.

8. Доручити заступнику міського голови Мийсарошу Т.С. забезпечити оприлюднення цього рішення в електронних та друкованих засобах масової інформації.

9. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                                               І.І. Ковач

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь