A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Регіональний турнір «Золота осінь» вчергове довів, що юні тячівські тенісисти на сьогоднішній день є беззаперечними лідерами в обраному виді спорту в Закарпатті

Дата: 19.10.2017 13:48
Кількість переглядів: 1150

Фото без описуОсь і завершується сезон на відкритому повітрі у тенісистів Тячівської ДЮСШ. Сезон, який запам‘ятається нам і нашим учням різноманітними подіями: тренуваннями, змаганнями національного та обласного рівня, тренувальними зборами гостей з Києва, Львова, Ізраїлю...

Регіональний турнір «Золота осінь», який проводився минулими вихідними в нашому місті під егідою Тячівської міської федерації тенісу і який зібрав понад 40 учасників зі Львова, Ужгорода, Берегова, Виноградова, Хуста і Тячева, вчергове довів, що юні тячівські тенісисти на сьогоднішній день є беззаперечними лідерами в обраному виді спорту в Закарпатті. А виступ і рівнь гри наймолодших вселяє впевненість в тому, що перемоги на національному і міжнародному рівнях наших вихованців - не за горами.

Переможцями і призерами тенісного турніру «Золота осінь» стали тячівці: І. Шишмарьов, Д. Глібчук, М. Шишмарьова, Я. Дербак, А. Григоренко, В. Лукач, М.Тиводар, В. Гегедиш, М. Глібчук, В. Гайдукова, Ю. Зизень, М. Бокоч, Є. Шевчук. Всі нагороджені грамотами і кубками від Тячівської федерації тенісу. Готували до змагань юних тячівців тренери К. Мечей, Г. Белені і В. Павлишинець.

Попереду у тенісистів відділення тенісу Тячівської ДЮСШ підготовчий осінньо-зимовий період. Сподіваємося, що заняття в новій спортивній арені «Тячів» вперше за багато десятків років дозволять нам набагато якісніше підготуватися до нових змагань і перемог.

 

В. Павлишинець, ст. тренер відділення тенісу Тячівської ДЮСШ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь