A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Відбулася зустріч в.о. начальника ДПІ у Тячівському районі Ігоря Ороса з керівниками органів місцевого самоврядування Тячівського району

Дата: 20.04.2017 15:04
Кількість переглядів: 1162

На переконання в.о. начальника  ДПІ у Тячівському районі Ігоря  Ороса, співпраця податківців з керівниками органів місцевого самоврядування надає можливість ще більше порозумітись з платниками податків та громадянами міста і району. Вони, в першу чергу, є надійними помічниками в роботі з  громадянами та платниками податків.

Так, протягом січня–березня цього року щоденно податківці приймають понад 45 громадян чи суб’єктів господарювання. Особливо необхідна допомога представників органів місцевого самоврядування під час кампанії декларування. Наразі, за попередній рік, задекларували свої доходи 77 мешканців Тячівщини, які сплатили до місцевих бюджетів близько 169 тисяч гривень.

Відтак, для координації просвітницької роботи під час декларування громадянами доходів, під час зустрічі разом із керівниками органів місцевого самоврядування детально розбирались у заповненні Декларації про майновий стан та доходи. Для зручності, податківці планують здійснювати спільні виїзди в сільські ради, де будуть надавати консультації щодо подання декларацій.

Ігор Орос нагадав присутнім на зустрічі, що з 1 січня 2017 року в Україні  розпочалася деклараційна кампанія – 2017, за якою окремі категорії фізичних осіб:

- зобов’язані подати податкову декларацію про майновий стан та доходи за  2016 рік та визначити податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб і військового збору;

- мають право подати декларації для отримання податкової знижки.

Керівник інспекції наголосив, що кампанія декларування триватиме до 3 травня 2017 року , а також закликав виконати громадянський обов’язок – задекларувати свої доходи.

ДПІ у Тячівському районі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь