A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Повідомлення про проведення громадських слухань під час розроблення містобудівної документації

Дата: 01.10.2018 11:49
Кількість переглядів: 3122

Фото без описуУ відповідності до норм статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної ді­я­льності» 31.10.2018 року  о 10.00 за київським часом в залі засідань міської ради за адре­сою: м. Тячів, вул. Шевче­нка, 2  відбудуться громадські слу­хання щодо врахування гро­мадських інтересів під час роз­роблення містобудівної докуме­нтації:

  1. детальний план території в м.Тячів, вулиця Промислова з метою визначення функціонального призначення території колишнього заводу «Зеніт» для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови  та для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку).
  2. детальний план території земельної ділянки м.Тячів, в межах вулиці Партизанська з визначенням функціонального призначення території під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
  3. детальний план території земельної ділянки в м.Тячів, вул. Пражська, 4, площею 0,006 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

 

Містобудівну документа­цію розроблено відповідно до ДБН 360-92** «Містобуду­вання. Планування і забудова міських і сільських поселень», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Явка власників земельних ділянок на які розробляється містобудівна документація та спеціалістів проектних організацій розробників ОБОВ’ЯЗКОВА. У випадку неявки містобудівна документація розглядатися не буде.

 Ознайомлення з місто­бу­ді­вною документацією, тек­сто­вими та  графічними ма­теріа­лами у відповідному по­рядку буде здійснюватися з 9.00 до 12.00 в ро­бочі дні, у відділі містобудування, архітектури Тячівської міської ради за адре­сою: вул. Шев­ченка, 2 (каб. 8).

Пропозиції та зауваження пропонується подавати пись­мово до 29.10.2018 року за ад­ресою: 90500 м. Тячів, вул. Ше­вченка, 2, Тячівська міська рада. Пропозиції, на­дані після встановленого строку, не роз­глядаються.

 

 

Відділ містобудування та архітектури

Тячівської  міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь